Hotellkartet vårt

Finn drømmehotellet med vårt unike hotellkart

BilligHotell.no har gjort det enklere for deg å finne akkurat det hotellet du er ute etter, i akkurat den bydelen/området du ønsker. La oss si du skal finne et hotell i Oslo og har hørt at det er fint å bo i nærheten av Majorstuen. Da kan du lett finne området Majorstuen på kartet, og se hvilke hoteller, leiligheter eller vandrerhjem som tilbys akkurat i dette området.

Funksjoner

Hotellkartet er basert på Google maps, noe som gjør at du kan nyte godt av mange ulike funksjoner. Du kan f.eks. velge å se kartet i satelittformat, noe som betyr at du ser flyfotoer fra byen og enkelt kan navigere deg frem etter hvor du synes det ser fint ut. Du kan også velge funksjonen "terreng" og på den måten få et flott oversiktsbilde over byen. Du kan selvsagt også zoome inn og ut på hotellkartet.

Du kan også velge å sortere hotellkartet basert på antall stjerner du ønsker hotellene skal ha. Du kan velge én, flere eller alle de fem stjernekategoriene.

Når du vil se nærmere på et hotell, kan du klikke på kartikonet og lenken som dukker opp. Du tas da til hotellets informasjonsside.