Hvordan anbefaler dere hoteller?

Vi anbefaler billige hoteller i mange populære byer i Norge og resten av verden. Listen av byer vi har anbefalt et hotell i vil stadig vokse, så neste gang du skal overnatte er det verdt å undersøke om vi har anbefalt et billig hotell i din by hvis den ikke finnes på listen for øyeblikket. Anbefalingene finner du under hotellkartet for hver by på våre destinasjonssider. Utvalget er i hovedsak basert på tidligere gjesters vurderinger hentet fra nettsidene tripadvisor.com, holidaycheck.com og de 1,5 millioner leserevalueringene du finner på BilligHotell.no eller våre partneres nettsider. Vi har i tillegg besøkt de fleste av hotellene for å kunne gi et så nyansert bilde av hotellet som mulig.

Det er allikevel viktig at du gjør deg opp en egen mening om hotellet og evt. sjekker flere hoteller fra det store utvalget du finner på BilligHotell.no før du bestiller.

Vurderingene er uavhengige

Billighotell.no har ingen ekstraordinære avtaler med hotellene vi anbefaler. Anbefalingene er utarbeidet på uavhengig grunnlag etter grundige undersøkelser på flere nettsider supplemert med  våre egne besøk. Vi ønsker å gjøre jobben lettere for deg og sikre at hotellet du bestiller gir deg mest mulig valuta for pengene. Du får også god informasjon av hotellrangeringene på billighotell.no og våre samarbeidssider. Bruk disse aktivt!

Dine forslag

Hvis du har opplevd et billig og bra hotell du unner andre å besøke, tar vi gjerne i mot dine efraringer på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi setter stor pris på alle bidrag som kan hjelpe andre på veien mot drømmehotellet!