flagg New York
USA

Antall hoteller
2303

Hotell i New York

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 2303 hoteller i New York. Finn billigste overnatting i New York og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Brooklyn Bridge knytter Manhattan til fastlandet - BilligHotell tilbyr hotell i New York på begge sider av broen - AngMoKio
New York er en magisk by med både fancy og billige hotellFrihetsgudinnen er en av de mest kjente symbolene på New York CityTimesd Square i hjertet av New York har et pulserende natteliv - hotellene rett i nærheten er gjerne i det dyrere skiktetBestiller du et hotell på Broadway i New York har du ikke bare musikaler men også shoppingsenteret Macys rett rundt hjørnet - Bernd UntiedtBrooklyn Bridge knytter Manhattan til fastlandet - BilligHotell tilbyr hotell i New York på begge sider av broen - AngMoKionew-york-city-109135Nattbilde av New York Citys hoteller og andre bygninger tatt fra Empire State BuildingOm du ikke kan se hotellet ditt fra Empire State building bor du langt utenfor bykjernen i New York
Se flere bilder fra New York på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i New York. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i New York

Hotel Beacon ***

Anbefalt Hotell New YorkPrisene på hotell i New York er svært høye og det er absolutt ikke lett å finne billige hoteller i denne byen. Hotel Beacon er imidlertid et av hotellene som har overkommelige priser. Hotellet har flott og sentral beliggenhet like ved Central Park i Upper West side på Manhatten. Rommene er store og luftige, og noen har eget minikjøkken hvor du kan tilberede enkle retter. At hotellet ligger rett ovenfor en stor delikatessebutikk (Fairway supermarked) gjør kjøkkenmuligheten på rommet ekstra interessant. Du finner en rekke interessant museer i umiddelbar nærhet, og T-banen ligger bare et par minutters gange unna hotellet.

Området hvor hotellet ligger er nokså rolig sammenlignet med de mest hektiske stedene i New York. Dette gjør at hotellet er både barnevennlig og fint for personer som kan tenke seg å trekke seg litt tilbake når man ført kommer hjem til hotellet etter en lang dag i byen. I tillegg er dette et område med flere lokale innbyggere enn turister, noe som gjør at du kan føle deg mer som en av de fastboende og mindre som en turist. Området har også mange fine kaféer og restauranter, men vær oppmerksom på at prisen er ikke i det billigste laget i dette omrpdet.

Hotellets personale er hjelpsomme og gjestfrie.

Mer informasjon om Hotel Beacon

Ønkser du å få mere informasjon, se flere bilder eller bestille hotellet, kan du besøke Hotel Beacon New York.

New York: The Big Apple

Verdensmetropolen New York ligger i staten ved samme navn, noe som gjør at amerikanere ofte kaller den New York City, eller bare NYC. Byen er den mest folkerike i hele USA og er et globalt maktsentrum for alt fra kunst, mote og media til finans, teknologi og diplomati. Med dette i tankene er det lett å forstå at den også er en av verdens desidert største turistmål, og årlig inntar rundt 50 millioner besøkende hoteller i New York.

Byen ble grunnlagt i 1624 av nederlenderne og hadde navnet New Amsterdam helt til Britene tok makten i 1664 og omdøpte byen til New York.

Verdt å se i New York

For de som er glad i høyhus er the Empire State Building et must. Det 102-etasjes bygget er blitt et ikon på New York, og var i 40 år det høyeste bygget i verden, fra det ble ferdigstilt i 1931. Etter terrorangrepene den 11. september 2011 som ødela World Trade Center var den i en periode igjen New Yorks høyeste bygg, men med nybygget One World Trade Center stående ferdig den 10. mai 2013 er den igjen nummer to. One World er det høyeste bygget på den vestlige halvkule, og den tredje-høyeste i verden etter Burj Khalifa i Dubai og Abraj Al-Bait i Mekka.

Frihetsgudinnen er blitt et nasjonalt symbol for hele det amerikanske folk. Den 93 meter høye kolossen står ute i havgapet på Liberty Island, og er lett å besøke med båt. Statuen stod ferdig i 1886 og var en gave fra Frankrike til det amerikanske folk, med bakgrunn i de to landenes tette bånd fra sine nært knyttede revolusjoner.

For de som liker historie er immigrantøya Ellis Island vel verdt et besøk. Her ble håpefulle invandrere fra Europa ble sluset gjennom milliontall fra immigrasjonsstasjonen der ble åpnet i 1892. Det forble det største innvandrermottaket i USA helt fram 1954, og er en turistattraksjon med et stort museum.

Mytoset rundt New York

Byen har hatt tilnavnet "The Big Apple" helt siden det tidlige 1900-tall, og navnet har sammenheng med at storbyen på denne tiden var et senter for hesteveddeløp og hestene som vant fikk et eple i belønning, samtidig som eieren selvsagt fikk en klekkelig belønning selv. Nå om dagen er det ikke mange hester å se i storbyen, men drømmen om å gjøre det stort er den samme som alltid, og sangere har i flere tiår befestet at New York er den byen hvor du kan klare alt om du først lykkes, fra Frank Sinatra til Jay-Z.

Gata Wall Street, der the New York Stock Exchange (NYSE) og de fleste av de store investeringsbankene holder til, er et potent symbol på denne søkenen etter den amerikanske drømmen. Etter finanskrisen har imidlertid mange newyorkere fått en vond bismak når de tenker på finanssentrumet, og i 2011 brøt det ut i en fullblods protestbevegelse: Occupy Wall Street.

Likevel har byen en vid tilhengerskare, og den var den første i verden der turister i hopetall begynte å vise denne kjærligheten på t-skjorter gjennom de ikoniske tegnene I♥NY, som i disse dager har blitt adoptert (og noen vil kanskje si plagiert) av t-skjorteselgere i andre byer verden rundt.

Bydeler i New York:

Manhattan

Øya Manhattan er hjertet av New York. Her finner du USAs mest besøkte turistattraksjon Times Square, shoppinggatene 5th avenue og Madison avenue, Broadway med sine musikaler og teateroppsetninger, kunstmuseene the Metropolitan Museum of Art og MOMA, finanssenteret Wall Street og mye mye mer.

Manhattan rommer også New Yorks største og mest kjente Chinatown, i tillegg til den velkjente parken Central Park, med nabolaget Harlem i nord.

Bydelen har et yrende natteliv, med for eksempel nabolaget meatpacking district som en populær hotspot. Det mangler ikke på kulturinnslag, og foruten musikaler og innspillinger av kjente TV-show som for eksempel David Letterman, er også operaen og balletten der verdenskjent.

Om du har lyst til å booke et hotell på Manhattan finner du de her.

Queens

Lengst øst av alle de fem bydelene ligger Queens, som også er den største og nest mest folkerike etter Manhattan. Den er også et godt eksempel på den smeltedigelen USA er, med den største spredningen i etnisitet av noe sted i hele verden. Bydelen har kanskje blitt mest kjent for nordmenn gjennom TV-serien Kongen av Queens, om budbilsjåføren Doug og hans kone Carrie.

De fleste turister vil befinne seg i Queens på minst to tidspunkt i reisen: Når de flyr inn og ut. Flyplassene JFK International og LaGuardia ligger nemlig begge her.

Den største grunnen til å besøke Queens som turist ellers er kanskje for å se en baseballkamp. Det verdenskjente baseball-laget New York Mets har nemlig sin stadion her.

Her finner du hotell i Queens.

Brooklyn

Long Island, i den vestlige delen av byen finner du bydelen Brooklyn, som også er den mest folkerike. Bydelen består av mange spennende nabolag og er i konstant forandring, fra en blanding av innflytting av nye invandrergrupper til gentrifisering av tidligere mer slitne bydeler. Bydelen sammenbindes med øya Manhattan med en serie broer, den mest ikoniske er uten tvil Brooklyn Bridge, som har vært vist i mangfoldige kinofilmer oppigjennom årene.

Et artig eksempel er nabolaget Williamsburg, der innbyggerne på midten av 1800-tallet hadde 10% av USAs samlede formue, med et finanssentrum som konkurrerte med Wall Street og en storstilt industri. Med andre verdenskrig gikk imidlertid den økonomiske utviklingen i feil retning, og snart var nabolaget mer preget av førstegenerasjons innvandrere fra Puerto Rico, den dominikanske republikk og ortodokse jøder som flyktet fra nazistene. I senere år har nabolaget igjen blitt gentrifisert, og det beskrives som et "hipster-mekka".

Vil du bo i Brooklyn, finner du hotell å velge i her.

The Bronx

The Bronx er den fattigste delen av New York, og er en av de fattigste kongressdistriktene i hele USA. Gjennom bydelens historie har den alltid huset de fattigste innflyttergruppene. Før var det italienere, jøder og irer, mens det i disse dager er mest afroamerikanere og latinamerikanere.

Bydelen er den nordligste i verdensmetoropolen og grenser til Harlem på Manhattan. The Bronx har mange grønne lunger, og rundt en fjerdedel av the Bronx er helt uten bebyggelse. Blant annet New Yorks botaniske hage og Bronx zologiske hage ligger her.

Bydelen er ikke den mest populære blant turister, men derfor går det også an å gjøre et hotellkupp. Her finner du billige hotell i the Bronx.

Staten Island

I det sørvestlige hjørnet av New York, på grensen til New Jersey, ligger Staten Island, den minst tettbefolkede av de fem bydelene.

For de som liker lange turer langs stranden er The North Shore virkelig stedet. Den fire kilometer lange F.D.R. Boardwalk, oppkalt etter president Roosevelt, er nemlig den fjerde lengste strandpromenaden i verden.

Om du vil bo i Staten Island under oppholdet, finner du hotellene i bydelen her.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown