flagg Los Angeles
USA

Antall hoteller
1527

Hotell i Los Angeles

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 1527 hoteller i Los Angeles. Finn billigste overnatting i Los Angeles og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Se flere bilder fra Los Angeles på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Los Angeles. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt billig hotell i Los Angeles

Elan Castle Hotel ***

Elan Castle Hotell Los AngelesVårt tips til hotell i Los Angeles faller på Elan Caste Hotel. Dette er et lite Boutiqehotell som ligger trygt og fint plassert litt øst for Beverly Hills i den vestre delen av Hollywood. Det er eneklt å komme seg fra hotellet til de fleste av LAs attraksjoner enten med bil eller kollektivtransport. Du finner nok enda finere hoteller i Los Angeles, men dette hotellet holder veldig god standard og er i tillegg nokså rimelig sammenlignet med en del andre alternativer i byen.

For deg som liker shooping er det verdt å nevne at det ligger et stort kjøpesenter (Beverly center) i nærheten av hotellet hvor du finner alt du trenger. Hotellet har egen garasje hvor du kan parkere for en rimelig sum.

Obs! Rommene er ikke spesielt store, så dette er kanskje ikke det beste valget hvis du er på familiereise.

Mer informasjon

Les mer om Elan Castle og bestill online, eller finn andre hoteller i LA via søkeboksen vår.

Flyplasser i nærheten
Los Angeles LAX Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown