flagg Berlin
Tyskland

Antall hoteller
2338

Hotell i Berlin

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 2338 hoteller i Berlin. Finn billigste overnatting i Berlin og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Brandenburger Tor er en av de mest kjente monumentene i Berlin
Brandenburger Tor er en av de mest kjente monumentene i BerlinDet er hyggelig å gå langs elven Spree - Mange av Berlins hotell ligger i gangavstand fra den lange elven
Se flere bilder fra Berlin på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Berlin. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Berlin

Casa Camper Berlin ****

Camper Casa Anbefalt Hotell BerlinNår du skal bestille hotell i Berlin anbefaler vi at du vurderer å overnatte på Casa Camper i Weinmeisterstrasse 1. Hotellet ligger sentralt plassert i et veldig spennende område. Fra hotellet er det gangavstand og undergrunnsforbindelse nordover til Prenzlauer Berg med sine kaféer, utesteder og småbutikker. Du har også gangavstand sør- og vestover mot det gamle jødiske området rundt Oranierburger Strasse, samt shoppingmuligheter i butikker i umiddelbar nærhet til hotellet. De gamle og hyggelige bakgårdene (Hackeshe Höfe) ligger også et stenkast fra hotellet. Du når også de mest kjente museumene til fots fra Casa Camper.

Selve hotellet har store og moderne rom. Frokost og gratis Bodega med kaffe, vann, suppe, brød og pålegge kan nytes i hotellets toppetasje med fin utsikt utover byen. I helgene varer sågar frokosten helt til kl. 14.00, så dette er hotellet for B-menneskene blant oss. Personalet er hyggelige og hjelpsomme, noe som ikke nødvendigvis er en selvfølge på hoteller i Berlin.

Mer informasjon om hotellet

Hvis du vil se flere bilder, få mere informasjon eller se om hotellet er ledig når du skal til Berlin kan du besøke Casa Camper.

Om Berlin

BilligHotell.no tilbyr 2338 hotell i Berlin. Berlin er en storby full av historie og dramatikk. Du finner krigsrelaterte minner som Checkpoint Charlie, samt rester av Berlinmuren som falt i 1989. Men Berlin er mye mer enn dette. Byen blomstrer av kultur, mote, kunst og musikk. Selv om byen er travel, går alt veldig fint for seg i Berlin. Du trenger ikke være redd selv om du er ute om kveldene og kollektivtransporten er meget godt utbygd.

Prisene i Berlin er også veldig hyggelige sammenliknet med flere andre Europeiske storbyer. Du kan spise gode måltider til en brøkdel av prisene vi er vant med fra Norge, og både hoteller og leiligheter er billige å leie. Prøv å legg turen til Prentzlauer Berg når du besølker Berlin. Her finner du blant annet flott arkitektur og hyggelige kafeer som serverer nydelig brunch på søndager.

Topp 10 Berlin

  1. Berlinwalks - Guidet gåtur gjennom Berlins gater og historie.
  2. Pergamon museum - Historisk museum med kunst og antikke gjenstander.
  3. Kaiser Wilhelm Gedächtnis-kirche - Kirke som står igjen som et symbol på krigens herjinger i Berlin.
  4. Holocoust memorial - Til minne om jødene som døde under 2. verdenskrig.
  5. Kz sachsenhausen - Konsentrasjonsleir for spesielt politiske fanger under 2. verdenskrig.
  6. Berlinmuren - Se levninger etter Berlinmuren ved Potsdamer platz og Checkpoint Charlie.
  7. Zoologischer garten - Dyrehage i Berlin med bl.a. isbjørnen Knut.
  8. Prentzlauer Berg - Bydel med spennende butikker, marked og hyggelige kafeer.
  9. The Bird - Restaurant som er kjent for gode hamburgere.
  10. Sasaya - Japansk-drevet restaurant med god sushi.
Flyplasser i nærheten
Berlin Schönefeld Flyplass Berlin Tegel Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown