flagg Praha
Tsjekkia

Antall hoteller
2737

Hotell i Praha

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 2737 hoteller i Praha. Finn billigste overnatting i Praha og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Praha ligger idyllisk til langs elven Vltava og har både billige og eksklusive hotell
Den astrologiske klokken på den gamle rådhuset i Praha er et spennende synIllusjonen som skaper det bunnløse bokhullet gjør biblioteket i Praha vel verdt en visitt - Hør på hotellet så du kommer til riktig bibliotekPraha ligger idyllisk til langs elven Vltava og har både billige og eksklusive hotellGamlebyen i Praha er et fint sted å bo på hotell
Se flere bilder fra Praha på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Praha. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Praha

Hotel General *****

Hotell general PrahaHotel General i Praha er et femstjerners hotell som ligger i gangavstand til sentrum, men samtidig i et rolig og hyggelig strøk. Fra hotellet er det ca. 20 minutters hyggelig spasertur til den kjente Karlsbroen. For de som ønsker å kjøre kollektivt går det trikker like ved.

Det meste på dette hotellet svarer til det man forventer seg av et femstjerners hotell. Frokosten smaker ypperlig med fersk frukt, godt utvalg av oster, kjøttpålegg og frokostblandinger. Prøv også pannekakene hvis du er glad i dette. Servicen er god, og personalet gir deg gjerne råd om hva du bør se i Praha. Bli heller ikke overrasket om du får en velkomstdrink i det du ankommer.

Prisen på dette hotellet er ikke avskrekkende, tatt i betraktning at det er et femstjerner hotell med god standard.

Les mer og sjekk priser

Les anmeldelser og sjekk priser på Hotel General i Praha.

Praha: En europeisk kulturskatt

Praha er uten tvil en av Europas vakreste byer. Idyllisk plassert langs elven Vltava, også kjent som Moldau, med en spektakulær gamleby som er fantastisk godt bevart er den på topp 10-listen til de fleste som har besøkt byen. Byen har blitt mer populær som turistmål i senere år, men det er fortsatt mulig å finne veldig billige hoteller og overnatting, sammenlignet med de fleste byer i Vest-Europa.

Dette bør du få med deg i Praha

Prahas gamle bykjerne har vært på UNESCOs verdensarvliste i over 20 år, og et besøk dit gjør en ikke i tvil om hvorfor. Tsjekkia var tidligere en del av det Østerriske keiserdømmet, og mens Wien var hovedstad var Praha hovedsetet i provinsen Böhmen, noe som har sett et klart preg på byen.

Mens du er i bykjernen bør du sjekke ut Clementinum-komplekset. Her finner du den astronomiske klokken i klokketårnet på det tidligere rådhuset. Dette er også der du finner Prahas nasjonalbibliotek, som blant annet er blitt en internett-sensasjon på grunn av en illusjon med et tilsynelatende bunnløst hull med bøker.

Den beste tiden å reise

Våren og høsten regnes som høysesongen i Praha. Mai og september har det beste og mest stabile været. Byen er fin å besøke hele året, men det kan være litt komplisert å vite hva man skal ha med seg av klær.; som mange steder i Norge er været ganske skiftende. Sommertemperaturen ligger vanligvis på rundt 20 grader, men kan svinge fra 10 til 35 grader i løpet av relativt få dager. Vinteren ligger vanligvis rett under frysepunktet, men kan nå minus 20 på det kaldeste.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown