flagg Strømstad
Sverige

Antall hoteller
33

Hotell i Strømstad

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 33 hoteller i Strømstad. Finn billigste overnatting i Strømstad og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Strömstads havn og marina
Strømstad stasjonStrømstad har mange hyggelige steder å finne overnattingStrömstads havn og marina
Se flere bilder fra Strømstad på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Strømstad. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Om Strømstad

Strømstad er et yndet feriemål for nordmenn, ikke bare de som skal over svenskegrensen for å kjøpe billig mat og drikke. Særlig i sommerhalvåret er den lille hyggelige byen med ca 7 000 fastboende innbyggere verdt å besøke. Byen, som ligger bare 20 km fra den norske riksgrensen og ca. 50 km fra Fredrikstad, er blant annet kjent for sin hyggelige og gjestfrie havn, samt øyene Koster som ligger litt vest for byen, og som har hurtigbåtforbindelse med Strømstad. I sommerhalvåret yrer byen av liv, og turistene (85% nordmenn) inntar både hoteller, campingplasser, båtplasser og egne hytter.

Opplevelser

Til tross for at byen ikke er så stor, er det mye å oppleve i Strømstad. Foruten å slikke sol eller bade fra båt, brygge eller strender, kan du finne mye fin natur og ha mange fine opplevelser i Strømstad og nærområdet. Kosterøyene er nevnt, med blant annet Kosters Trädgårdar hvor du kan kjøpe matprodukter og blomster, samt hilse på dyrene på gården. Saltö naturreservat er en annen attraksjon som mange velger å besøke. For barna kan krabbefiske, sykkeltur, eller sandslåttbyggekonkurranase være noen av de spennende aktivitetene å bli med på. Man kan også melde seg på guidede turer i skjærgården eller til havs, om man ønsker å lære nye ting fra noen med lokalkunnskap.

Vil du slappe av og nyte livet kan Quality Resort Spa være tingen for deg.

Når er det fint å dra til Strømstad?

Strømstad har høysesong for turister fra midten av juni til midten av august. Men ønsker du å unngå den mest hektiske perioden er Strømstad også vakker på våren og om høsten.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown