flagg Stockholm
Sverige

Antall hoteller
294

Hotell i Stockholm

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 294 hoteller i Stockholm. Finn billigste overnatting i Stockholm og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

ola ericson - skeppsbron Stockholm - imagebank.sweden.se
ola ericson - skeppsbron Stockholm - imagebank.sweden.seola ericson - Vasaskipet Stockholm - imagebank.sweden.senicho södling - gamla stan Stockholm - imagebank.sweden.setuukka ervasti- Stockholm hustak gamla stan - imagebank.sweden.seola ericson - nobelmuseet Stockholm - imagebank.sweden.seola ericson - Djurgården Stockholm - imagebank.sweden.seola ericson - slottet i Stockholm - imagebank.sweden.se
Se flere bilder fra Stockholm på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Stockholm. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Stockholm

Hotell Rival Stockholm ****

Hotell Rival StockholmØnsker du et hotell i Stockholm som er både hyggelig og trendy er Hotell Rival et veldig godt alternativ. Beliggenheten er flott i et område med mange gode shopping- og cafémuligheter, og med gangavstand til både Gamla Stan og Södermalm. Det er også en hyggelig park utenfor hotellet.

Frokosten er helt i øverste klasse, og det skader heller ikke at du kan nyte den lenge. Serveringen stenger ikke før 10.30 på hverdager og 11.30 i helgene, noe som gjør dette hotellet godt egent for de som ikke ønsker å stresse opp om morgenen. God hotellrestaurant og god bar. Rommene på hotellet er nokså små, men har ellers alt man kunne ønske hva kvalitet, renhet og design angår.

Bestilling

Hvis du ønsker å få mere informasjon, se flere bilder eller se om hotellet er ledig når du skal til Stockholm, kan du besøke Hotell Rival.

Stockholm - Nordens Venezia

Stockholm er en by som har det meste. Byen er kjent for mote, design, nattklubber og den hyggelige atmosfæren. Fordelt på 14 øyer på innsjøen Mälaren, er det lett å forstå hvorfor Sveriges hovedstad ofte blir sammenlignet med den italienske kanalbyen Venezia, og har fått tilnavnet "Nordens Venezia" i sterk konkurranse med Amsterdam. Det bor 1,4 millioner innbyggere i Sveriges hovedstad, og 26% av disse er innvandrere. Byen er således mer multikulturell enn du kanskje skulle tro. Mer informasjon om Stockholms ulike bydeler finner du under.

Det ligger to attraksjoner på UNESCOs verdensarvsliste helt i nærheten av Stockholm som mange tilreisende går glipp av: Vest for hovedstaden ligger Drottningsholms slott, der den svenske kongefamilien holder hus. Bygd i 1766 og inspirert av det franske slottet i Versailles. Den andre på listen er Skogskyrkogården, bygget tidlig på 1900-tallet, og regnet som en av de mest spennende og innflytelsesrike kirkegårdene i Europa, arkitektonisk sett.

 

Stockholms bydeler: Severdigheter og hotell/overnatting

Gamla stan - Stockholms gamleby

Gamla stan er som navnet tisier gamlebyen i Stockholm, og også en av de mest populære turistmålene. Området vekker kan vekke den indre monarkist i selv en standhaftig republikaner, og her finner du blant annet det Kungliga slottet og adelshuset Riddarhuset. Gamla stan er også hjem til Nobelmuseet, til ære for Nobelprisen og dynamittens oppfinner Alfred Nobel, i tillegg til Stockholm katedral og Riddarholm kirke. Arkitekturen på de "vanlige" husene i bydelen er vel verdt turen alene med sine sjarmerende trange gater og gamle trehus, men vær forberedt på at stedet er litt turistifisert.

I denne bydelen finner du et av de mer kjente norsk-eide hotellene i byen. Hotellkongen Petter Stordalens First Hotel Reisen ligger i hjertet av Gamla stan, og som en av tre eiere i Farris Bad i Larvik, bør spahotellet holde høy standard.

 

Norrmalm - Stockholm sentrum

Den sørlige delen av Norrmalm er hjertet av Stockholm sentrum, populært kalt Stockholm City, inspirert av det tilsvarende området i London. Her ligger Stockholm sentralstasjon og også stoppet for det svenske flytoget, Arlanda Express, den enkleste måten å komme seg inn til byen fra Stockholm flyplass Arlanda.

Tar du Arlanda Express inn til byen, er Kungsbron Hotel rett over broen ved samme navn fra flytogsstasjonen et de mest praktiske stedene du kan bo. Hotellet ligger i underetasjen av Schibsted-bygget, som er hjem til Aftonbladet og Svenska Dagbladet - to av Sveriges største aviser - i tillegg til Blocket, Sveriges svar på FINN.no. Hotellet er veldig rimelig i forhold til hva du får, men vær oppmerksom på at alle rom er under bakkeplan og har litt båtfølelse med de manglende vinduene.

 

Stureplan - Party og shopping

Mellom Norrmalm og Östermalm ligger Stureplan, en plass omringet av fancy restauranter, utesteder og eksklusive motebutikker. Området kan sees på som en kryssning mellom Solli Plass og Bogstadveien i Oslo. Om pengene brenner i lomma er det gode muligheter for å blåse mye penger her, enten du har en svakhet for å shoppe vesker Louis Vuitton, sko fra Gucci, eller bare på fest og moro på Sturehof, Sturecompagniet, Spy Bar, eller en av de andre kjente utestedene.

Hvis man virkelig skal ta på seg spanderbuksene, ligger Grand Hotel Stockholm bare 10 minutter gange unna Stureplan, men vær oppmerksom på at prisene her kan komme opp i over 20.000 kroner per natt!

 

Kungsholmen - God mat til en billig penge

Før i tiden pleide Kungsholmen å være et industriområde, men øya er forlengst forvandlet til en sentral del av Stockholm. Her finner du blant annet Stockholms karakteristiske rådhus - Statdshuset, som ikke må forveksles med Stockholm rådhus, der tingretten i Stockholm holder hus. Kristineberg slott er et annet karakteristisk bygg på Kungsholmen. Mange relativt gode og rimelige restauranter finnes i dette området, så det kan være et fint sted å spise middag. Et eksempel er Tabbouli Libanesisk Bar og Køkken, en libanesisk restaurant med god mat og gode priser.

Et populært hotell blant de billigere på Kungsholmen er Connect Hotel City, som blant annet kan skilte med en deilig badstue å slappe av i, etter en lang dag med byvandring.

 

Östermalm - Dyrest i Sverige

Rikmannsbydelen Östermalm er det mest eksklusive området man kan bo i Stockholm, og har de høyeste boligprisene i hele Sverige. Bydelen er blant annet hvor den kongelige stallen, Hovstallet, ligger, og er hjem til mange av byens museer. Restaurantene her er eksklusive og ikke utpreget turistifiserte som i Gamla stan. Om du skulle ha behov for å besøke den norske ambassaden mens du er i Stockholm, ligger denne i Östermalm, i den såkalte Diplomatstaden.

Med tanke på de høye boligprisene, er det kanskje litt overraskende at hotellprisene i Östermalm er forholdsvis rimelige, selv om det selvsagt ikke har de billigste rommene i byen. Et godt firestjerners hotell er Hotel Diplomat, men fin utsikt over vannet, mens en av de bedre billige er STF Gardet Hotel & Hostel.

 

Vasastan - Perfekt for gatevandring

Vasastaden, ofte forkortet Vasastan, har fått navnet sitt etter den Vasagatan, en av Stockholms viktigste gater, som i sin tur er oppkalt etter Kong Gustav Vasa. Området er det nest tettest befolkede i Sveriges hovedstad, og har mange hyggelige steder å ta en kaffe, spise lunsj, eller bare slentre gatelangs.

Er du ute etter billig overnatting i Stockholm er det mange gode muligheter i denne bydelen, med flere hoteller og hosteller til under 500 kroner per natt.

 

Södermalm - Stockholms svar på Grünerløkka

Södermalm, eller "Söder", som svenskene gjerne forkorter det, er gått fra å være et arbeiderstrøk til å bli en av de mer populære og dyrere stedene man kan bo i Stockholm, om man skal kjøpe leilighet. Området er på mange måter Stockholms svar på Grünerløkka i Oslo. Ikke overraskende er det derfor noen ganske flotte hoteller her, slik som Hilton Stockholm Slussen Hotel, men man kan faktisk også finne billigere overnatting, slik som på Mosebacke Hostel.

Södermalm er kjent for sine små, rare butikker, kunstgallerier, klubber og gamle hus. Stockholms kanskje beste museum, Fotografiska, ligger på Södermalm i Skånegata, helt nede ved vannet. I tillegg til de velgjorde hovedutstillingene er det stadig nye utstillinger gjennom året, og det er et museum som mange stockholmere besøker flere ganger i året. Ellers på Söder er Nytorget, med sine mange hyggelige kafeer et flott område å spise lunsj, eller ta en "fika". Bydelen er også bra for de som er glad i shopping.

 

Djurgården - Idyll og grøntområder

Få steder slår grønnkledde Djurgården om været først slår til. Det utrolig stort parkområde, komplett med svenske slott, er et perfekt sted å slappe av om man kunne tenke seg litt bort fra bylivet. Ikke gå glipp av den hyggelige lille kaféen i Rosendals Trädgård, der det serveres deilig økologisk mat, bakervarer, rips- og rabarbranektar, med mer.

Også på mindre solfylte dager er Djurgården vel verdt en visitt. Her finner du for eksempel det nye ABBA-museet, for alle som har et forhold til den superpopulære dobbel-duoen. Skansen, en stor og populært kombinert dyrepark og museum i friluft, ligger også i Djurgården. Mest kjent av alle museene på Djurgården er kanskje likevel Vasamuseet, der Vasa-skipet til Kong Gustav Vasa som ble gjenfunnet på havdypet i 1956 er å se. For barnefamilier kan det også være verdt å ta turen innom Junibacken, et eventyrhus for barn, og ikke minst Gröna Lund Tivoli, også i Djurgården.

Flyplasser i nærheten
Stockholm Arlanda Flyplass Stockholm Vesterås Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown