flagg Karlstad
Sverige

Antall hoteller
32

Hotell i Karlstad

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 32 hoteller i Karlstad. Finn billigste overnatting i Karlstad og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Karlstad. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Karlstad, Värmlands hovedstad

Karlstad er den største byen i Värmland og et populært reisemål for nordmenn. Byen ligger der Klarälven (Sveriges lengste elv) renner ut i Vänern (Sveriges største innsjø). Denne beliggenheten og det faktum at Karlstad er en av de mest solfylte stedene i Sverige, gjør byen til et populært sted for sol og bading om sommer'n. Karlstad er også et historisk viktig sted i forholdet mellom Norge og Sverige, da det var i denne byen fredsavatalen i 1905 ble underskrevet. Karstads norske vennskapsby er Moss.

Verdt å gjøre

Mange forbinder Karlstad med hockeylaget Färjestad, som i årevis har ligget i toppen av svensk hockey. Besøker du Karlstad vinterstid kan det være verdt å få med seg en kamp i Löfbergs Lila arena. Karlstad byr også på andre sportslige aktiviteter. Golfentusiaster kan finne flere golfbaner i og rundt Karlstad, og for de som er interessert i friidrett arrangeres Karlstad Grand Prix hvert år. Ellers er sol og bading i Vämnern nevnt som en populær aktivitet i sommerhalvåret.

Verdt å se

Värmlands museum ligger i Karlstad og kan være verdt et besøk. Det samme kan Lars Lerin's kunstgalleri være. Mange besøker også Mariebergsskogen som er en stor park hvor du finner kaféer, restauranter og beitende dyr. Særlig for barn er det spennende å dra til parken for å hilse på hestene, grisene og geitene som beiter der om sommer'n.

Flyplasser i nærheten
Karlstad Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown