flagg Gøteborg
Sverige

Antall hoteller
128

Hotell i Gøteborg

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 128 hoteller i Gøteborg. Finn billigste overnatting i Gøteborg og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

göran assner - Göteborg havn - imagebank.sweden.se
göran assner - Storan teater Göteborg -1492 - imagebank.sweden.semartin jakobsson- stupetårn utenfor Göteborg - imagebank.sweden.segöran assner - Göteborg havn - imagebank.sweden.sehenrik trygg - øyer utenfor Göteborg - imagebank.sweden.semartin jakobsson - Göteborgshjulet - imagebank.sweden.se
Se flere bilder fra Gøteborg på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Gøteborg. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Gøteborg

Avalon Hotell ****

Anbefalt Hotell Gøteborg (Avalon Hotell)Avaion Hotell er et trendy hotell som som ligger sentralt midt i Gøteborg sentrum, i nærheten av hyggelige caféer og shoppingområder. Det er bare 10 minutter å gå til området "Haga" som er Gøteborgs "gamla stan". Hotellet er inspirert av Feng Shui (Kinesisk designfilosofi), hvor "harmoni med naturen" og "velbehag" er sentrale ord.

Innredningen er trendy fra flere kjente designere som blant annet Arne Jacobsen. Rommene er utstyrt med behagelige senger og sengetøy, og noen av rommene har bedakar på soverommet. På toppen av hotellet er det et glassbasseng hvor du kan bade mens du ser ned over byen. Frokosten er både sunn og god, helt i trråd med hotellets filosofi.

Avaion er ikke spesielt tilrettelagt for barn, så barnefamilier kan antakeligvis finne andre hoteller i Gøteborg som er like bra eller bedre.

Informasjon

Hvis du ønsker å se flere bilder, få mere informasjon eller bestille hotellet, kan du besøke Avalon Hotell Gøteborg.

Gøteborg, "Lilla London"

Gøteborg, eller Göteborg med svensk ö, er Sveriges nest største by etter Stockholm. Med sine vel 500.000 innbyggere er faktisk byen den femte største i hele Norden, foran Reykjavik. Byen har vært et hovedsete for svensk industri helt siden 1800-tallet og har tilnavnet "Lilla London" på svensk, på grunn av britenes sentrale rolle i oppbyggingen av byens industri og handelsstand.

Verdt å se i Gøteborg

Skjærgården er kanskje en av Gøteborgs største trekkplaster, og i sommerhalvåret seiles og koseputres det rundt mellom svabergene i stor skala. Beboerne selv vet også å ta ibruk vannet, og byen har det største antallet båter per kapita i verden.

For de yngre er fornøyelsesparken Liseberg en klar favoritt, og mange tar turen ens ærend for å oppleve parken som har blitt kåret til en av de beste i verden.

Byen er også hjem til Nordens største vitenskapssenter - Universeum - en annen favoritt med barnefamilier. Senteret er en slags kryssning mellom en dyrehage og Teknisk Museum i Oslo, og byr på både spenning, moro og læring for barn i alle aldere.

Når bør du dra?

Som i de fleste andre skandinaviske byer er den fineste tiden gjerne mellom mai og august.

For de festivalglade er Way Out West i starten av august en populær tredagers musikkfestival med artister innen rock, hip-hop og electronica. For de som liker musikk av den litt hardere sorten er Metaltown en klar kandidat, enten i sen juni, eller tidlig juli, avhengig av år.

For de som måtte foretrekke vinteren er det også festivalmuligheter av den mer innendørs sorten. I månedsskiften januar/februar avholdes nemlig den årlige Göteborg International Film Festival (GIFF), den største filmfestivalen i hele Skandinavia.

Flyplasser i nærheten
Gøteborg Landvetter Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown