flagg Åre
Sverige

Antall hoteller
31

Hotell i Åre

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 31 hoteller i Åre. Finn billigste overnatting i Åre og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

henrik trygg - ski i Åre - imagebank.sweden.se
tina stafrén - Åreskutan - imagebank.sweden.setuukka ervasti - Camp Åre icecart - imagebank.sweden.setuukka ervasti - Åre by - imagebank.sweden.setuukka ervasti - Camp Åre zipline-546 - imagebank.sweden.sehenrik trygg - ski i Åre - imagebank.sweden.setuukka ervasti - Åre bergbana - imagebank.sweden.se
Se flere bilder fra Åre på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Åre. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Skimekkaet Åre

To timer kjøring øst for Trondheim ligger det svenske skiparadiset Åre, i kommunen med samme navn. Byen kan enten nås med tog fra trønderstaden, og kan ellers nås fra Åre-Østersund flyplass, nær Østersund, fylkets eneste by.

I Åre er livet sentrert rundt ski, og så og si alle gjestene på byens hoteller er der for å stå i bakkene. Kanskje ikke så overraskende er det derfor vanskeligere å finne ledig overnatting i vinterhalvåret, og det lønner seg å være tidlig ute, i hvert fall om du skal bo der på helgene.

Verdt å oppleve i Åre

Fjellet Åreskutan har Sveriges største skianlegg, og det 1.420 meter høye fjellet kan by på bakker av alle vanskelighetsgrader. Fjellet har hele 40 skiheiser, fordelt på fire områder:

Central Åre - Det største området, med mest variasjon i tilbudet, fra begynnere til viderekommende.

ÅreBjörnen - Sammenkoblet med Central Åre. Passer for de aller yngste.

Tegefjäll - Også bra for familier med små barn. Har verdens lengste T-krokheis, Gunniliften på 1,6 kilometer.

Duved - Sammenkoblet med Tegefjäll, og med bakker som passer alt fra nybegynnere til eksperter.

En ganske unik opplevelse er å stå på nattski, mellom 18 og 20 på kvelden, i et tussmørke der kun selve skibakken er opplyst. Veldig stemningsfullt!

OL-håpet brenner

Åre har søkt om å få arrangere de Olympiske Vinterleker tre ganger sammen med nabobyen Østersund uten hell, blant annet i konkurranse med Lillehammer i 1994. En ny søknad ble sendt inn for 2018.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown