flagg Manchester
Storbritannia

Antall hoteller
400

Hotell i Manchester

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 400 hoteller i Manchester. Finn billigste overnatting i Manchester og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Se flere bilder fra Manchester på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Manchester. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Se Manchester United på Old Trafford

Bestill hotell, flybillett og fotballbillett hver for seg - spar penger!

Når du skal se Manchester United på Old Trafford har du to muligheter:

  1. Du bestiller en pakketurer gjennom et reisebyrå som bestiller hotell, flybilletter og billetter til selve kampen mot et klekkelig honorar.
  2. Du bestiller hotell, flybillett og fotballbillett selv, og sparer penger slik at du kan se ditt favorittlag oftere.

Ved å velge alternativ nummer to, kan du i tillegg velge selv hvor du vil sitte og hva slags kvalitet du ønsker på hotellet. BilligHotell.no har gjort det enkelt for deg å gjøre alt selv. Vi viser deg et kart over hoteller i nærheten av Old Trafford og henviser deg til nettets beste og billigste bestilling av flybilletter og fotballbilletter.

Hoteller nær Old Trafford

Manchester United

Du må ikke bo i nærheten av Old Trafford for at fotballopplevelsen skal bli unik, men du kan finne mange billige hoteller i nærheten av stadionen som i tillegg gir deg en unik mulighet til å kjenne på atmosfæren rundt stadionen både i forkant og etter kampen. For å se nærmere på hotellene, kan du klikke på de blå "skiltene" på kartet under. Prisene som er oppgitt på kartet er for hotellets billigste rom i lavsesong. Klikk på hotellene for mere infomasjon. Hvis du ønsker å bo andre steder i Manchester, finner du et stort antall billige hoteller her på BilligHotell.no. Søk etter Manchester i søkeboksen, eller velg StorbritanniaEngland og Manchester under destinasjoner.

 

{loadposition kart_manchester_united}

Flybilletter til Manchester

SAS flyr direkte fra Gardermoen til Manchester. Det finnes i tillegg et stort antall andre selskaper som tilbyr billige flybilletter med en mellomlanding. Om du velger et direktefly som ofte koster noe ekstra, eller et fly som mellomlander, er opp til deg.

Fotballbilletter til Old Trafford og Manchester United

Det finnes mange alternativer når du skal kjøpe fotballbilletter på nett. Du kan f.eks. benytte Reisefeber som er en kjent norsk aktør. Her får du alle billetter til Manchester Uniteds kamper til konkurransedyktige priser. Hvis kampen skulle være utsolgt anbefaler vi at du benytter deg av soldoutentertainments.com. Denne siden tilbyr de billigste bilettene til fotballkamper som er utsolgt i England. Du får billettene levert på hotellet for ca. 50 kr. Hvis du liker å ha full kontroll, kan du få billettenelevert i hånda etter at du har ankommet hotellet. Dette koster ca. 200 kr.

Husk! Reiseforsikring sikrer deg mot tap hvis uforutsette ting skulle gjøre at du ikke når kampen.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown