flagg London
Storbritannia

Antall hoteller
6858

Hotell i London

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 6858 hoteller i London. Finn billigste overnatting i London og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Om man bestiller et hotell i London nær Kings Cross Station har man mange transportmuligheterBig Ben og parlamentet ligger i hjertet av London omkranset av mangt et fint hotellFor å få billetter til åpningsforestillingene på Royal Albert Hall i London kan det være du må ta en overnatting i kø
Se flere bilder fra London på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i London. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i London

Apex London Wall Hotell ****

Anbefalt overnatting i London (Apex Wall Hotel)Apex Wall Hotell er et stilig og moderne hotell som ligger i et stille område i nærheten av undergrunnsbanen Moorgate sentralt i London. Hotellet har 89 rene, ryddige og pene rom, og du kan i tillegg nye godt av et eget treningssenter. Betjenignen er profesjonelle og imøtekommende, og du kan være trygg på at du får den servicen du fortjener under oppholdet ditt. Frokosten er veldig god og du får også noen små, hyggelige overraskelser på rommet i det du ankommer. Senger, puter og funksjonalitet på rommene er i toppklasse på Apex Wall Hotell.

Innsjekking etter 14.00, utsjekking før 12.00. Gratis WiFi.

Bestilling

Hvis du ønsker å se nærmere på dette hotellet eller gå til bestillingen, kan du besøke Apex London Wall Hotell.

Om London

BilligHotell.no tilbyr 6858 hoteller i London. London er en av Europas største byer med hele 7,5 millioner innbyggere. Som seg hør og bør tilbyr London alt hva en turist måtte ønske. Severdighetene er mange. London eye, Westminster Abbey og Tower of London er noen av de mest kjente severdighetene. Liker du shopping er det heller ingen fare for at du ikke skal få ditt. Oxford street bugner av muligheter for å svi av litt penger.

Er du av typen som liker markeder, bør du ta turen til Camden market hvor du kan gjøre et kupp. Du kan også la deg rive med på fotballkamp. Enten du liker fotball eller ikke, er fotballkamp i London noe du bør få med deg. Ønsker du mer informasjon om London kan du finne det på LondonGuiden.no.

Topp 10 London

  1. Sykkeltur - Guidet sykkeltur gjennom Londons parker og gater.
  2. Shakespeares Globe Theatre - Teateret er restaurert slik det så ut på 1600-tallet og serverer skuespill.
  3. Borough market - Livlig matmarked med mange delikatesser.
  4. Hyde park- Stor park med mange vann. Mest kjent for Speakers corner.
  5. Camden market - Marked, boder og butikker tett i tett.
  6. The London Eye - Stort pariserhjul som gir deg utsikt over hele London og mere til.
  7. Notting Hill - Hyggelig område med shoppingmuligheter. Kjent fra filmen med samme navn.
  8. Fotballkamp - Fotballkamp i London er et must. Se Arsenal, Tottenham, Chelsea eller lag fra lavere divisjoner.
  9. Snazz Sichuan - Kinesisk restaurant med fornuftige priser.
  10. Punjab - Indisk restaurant med god mat til en fornuftig pris.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown