flagg Gran Canaria
Spania

Antall hoteller
21

Hotell i Gran Canaria

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 21 hoteller i Gran Canaria. Finn billigste overnatting i Gran Canaria og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Se flere bilder fra Gran Canaria på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Gran Canaria. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Gran Canaria - Mer enn bare sol, bad og charter

Gran Canaria er en av de 17 spanske kanariøyene. På navnet høres det ut som den er den største, men den er faktisk bare nest størst, etter Tenerife, både i areal og folketall. Hovedstaden, Las Palmas, må ikke forveksles med øya La Palma som også hører inn under Kanariøyene.

Verdt å se i Gran Canaria

Det fantastiske klimaet ved kysten har lenge gjort øya til et perfekt reisemål for den som vil ha en ferie med billig hotell, sol og bad. Men selv om man skulle overnatte på et hotell nede ved stranden har Gran Canaria mye annet å by på. Det du kanskje ikke visste er at klimaet lenger inn på øya er helt annerledes, og mange har kalt Gran Canaria et "miniatyrkontinent". En tredjedel av øya er faktisk et bioreservat underlagt UNESCO! Her er noen av høydepunktene:

Sanddynene i Maspalonas: Flott ørkenlandskap lett tilgjengelig fra Playa del Ingles (et av de mer populære resortområdene). Også i Maspalonas har du et berømt fyrtårn, der man kan ta vakre bilder.

Palmitos Park: Også i sør og nær mange av hotellene er øyas største fuglepark, med et yrende liv.

Puerto de Mogán: En hyggelig liten fiskeby, som kalles "Kanariøyenes Venezia" pga. de mange kanalene.

Roque Nublo: En 80 meter høy steinstøtte som får Monolitten i Vigelandsparken til å se ut som en liten småstein.

Cuevo Pintada: Museum/arkeologisk park med lavasteinsgrotter laget av urinvånerene på Gran Canaria.

Når bør du reise til Gran Canaria?

Gjennomsnittstemperaturen på øya holder seg over 20 grader fra mai og ut november. Den kaldeste måneden er januar, der medianen ligger på 17,6 grader. Det regner mest i de kalde månedene, og mellom juli og september er det vanligvis helt regnfritt.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown