flagg Barcelona
Spania

Antall hoteller
5103

Hotell i Barcelona

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 5103 hoteller i Barcelona. Finn billigste overnatting i Barcelona og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Gaudi har satt sitt merke på Barcelona - Her Casa Batlo
by vittis
Gaudi har satt sitt merke på Barcelona - Her Casa BatloOgså nyere bygninger i Barcelona har spennende arkitektur - her Torre de Gas NaturalGaudis Sagrada Familia er blitt et av de mest gjenkjennelige byggene i Barcelona - om ikke i Verden - mange av byens hotell ligger i gangavstandDet anbefales å ta en kveldstur langs havnen i Barcelona før man legger seg på hotelletMarkedene i Barcelona er veldig hyggelige
Se flere bilder fra Barcelona på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Barcelona. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Barcelona

Villa Emilia ****

Anbefalt Hotell Barcelona

Når du leter etter hotell i Barcelona vil du raskt finne ut at det er mange fine å velge mellom. Vårt hotelltips i Barcelona faller på Villa Emilia ligger sør-vest i byen, ca 1 km fra Placa Catalunia og La Rambla. Det tar ca. 10 minutter å gå inn til sentrum, men du har også muligheten til å ta metroen som ligger like ved hotellet. Beliggenheten gjør at du er skjermet fra "byens larm" i sentrumskjernen, men samtidig har du mange hyggelige kafé og restaurant-tilbud i umiddelbar nærhet til hotellet.Villa Emilia Anbefalt Hotell Barcelona

Hotellet har en kjempefin takterasse som kan være hyggelig å sitte på både morgen og ettermiddag/kveld. Frokosten er god, og rommene er store, fine og rene. Det serveres gratis kaffe/te og kaker mellom 17.00 og 19.00 hver dag. Gratis internett.

Bestilling

Hvis du vil ha mere informasjon om dette hotellet eller gå til bestillingen kan du besøke Villa Emilia.

Om Barcelona

BilligHotell.no tilbyr 5103& hotell i Barcelona. Barcelona er hovedstaden i Katalonia og den nest største byen i Spania både i størrelse og menneskeantall. Selv om Barcelona er èn by, er den egentlig en samling av forskjellige byer. Deler av byen er moderne, mens andre deler av byen tar deg flere hundre år tilbake til den gotiske tiden. Barcelona byr på fantastisk arkitektur, nydelig spansk tapas, spennende kultur og i de aller fleste tilfeller godt vær. Dette er noen av grunnene til at Barcelona er blant de mest populære feriebyene i verden. Under "topp 10 i Barcelona" har vi samlet et knippe ting du burde få med deg når du besøker Barcelona, men dette er bare en brøkdel av alt denne spennende byen har å tilby. Vær beredt på at du trenger mer enn en langhelg for å utforske Barcelona til det fulle.

Topp 10 Barcelona

  1. Den magiske fontenen - Fontene som "danser" til musikk.
  2. Parc Guell - Gaudis arkitektur, kombinert med en fantastisk utsikt over Barcelona.
  3. Mercat de Sant Josep de la Boqueria - Populært matmarked.
  4. Carpe Diem Lounge Club - Trendy bar/nattklubb med god musikk og hyggelig stemning.
  5. Templo Expiatorio de la Sagrada Familia - Kirke designet av Gaudi som er uferdig men vakker.
  6. Cook and Taste - Kokkekurs hvor du bl.a lærer mer om tradisjonelle spanske retter.
  7. Picassomuseet - Mange av Picassos tidlige verk.
  8. Montjuic - Fjell med utsikt over byen og havna. Muligheter for å ta gondol.
  9. Quimet & Quimet - God tapas og god vin til en overkommelig pris.
  10. Petit Bangkok - Liten thailandsk restaurant med god mat og gode priser.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown