flagg Trondheim
Norge

Antall hoteller
33

Hotell i Trondheim

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 33 hoteller i Trondheim. Finn billigste overnatting i Trondheim og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Nidarosdomen i Trondheim - Terje Rakke - Nordic life - Visitnorway.com
Nidarosdomen i Trondheim - Terje Rakke - Nordic life - Visitnorway.comBryggene ved Nidelven i Trondheim et fint sted for overnatting -  Terje Rakke - Nordic life - Visitnorway.comBåter i Trondheim - Sónia Arrepia Photography - Visitnorway.comBybilde fra Trondheim - Tid og Rom er en butikk ikke et hotell - Terje Rakke - Nordic life - Visitnorway.comDetalj fra Nidarosdomen - Terje Rakke - Nordic life - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Trondheim på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Trondheim. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Trondheim - teknologihovedstaden

Trondheim er Norges tredje største by bak Oslo og Bergen. Nordmenn flest forbinder kanskje Trondheim med NTNU, Rosenborg og Nidarrosdomen, men byen er imidlertid mye mer enn som så. Trondheim byr på både kulturelle opplevelser, historiske severdigheter og naturopplevelser. I tillegg får man en bit av storbylivet på kaféene og restaurantene langs Nidelva, som renner gjennom byen og skaper en hyggelig atmosfære.

Attraksjoner

Trondheim er verdenskjent for Nidarosdomen som er Nord-Europas største katedral. Kirken slik den fremstår i dag stod ferdig rundt år 1300, men helt fra år 1090 stod det en steinkirke samme sted. Nidarosdomen er gravstedet til Olav den hellige, og grunnet hans helgenstatus var kirken tidligere et mål for pilgrimer.

Det er også mange som tar turen til Munkholmen utenfor Trondheim for å se byen fra sjøen. Munkholmen har hatt flere funksjoner opp gjennom tiden. Holmen startet som et rettersted, ble så gjort om til et kloster før det ble festning og statsfengsel. I dag er munkholmen et yndet sted for bading og soling. Du finner også en kafé og restaurant på den lille øya.

Hvis du vil oppleve noe av Trondheims unike atmosfære er det verdt å gå en tur blant trehusene i Midtbyen og på Bakklandet. Dette er et hyggelig område med mange spennende butikker og kaféer.

Byliv

Selv om Trondheim ikke er spesielt stor i ustrekning er det alltid mye liv i byen. Alle studentene bidrar til å lage en kulturell, urban og trendy ramme på byen. Trondheim er kjent for mange hyggelige kaféer. Av de som er verdt et besøk er Choco Boco, Mormors stue og Bær og Bar.

Flyplasser i nærheten
Trondheim Værnes Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown