flagg Tromsø
Norge

Antall hoteller
55

Hotell i Tromsø

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 55 hoteller i Tromsø. Finn billigste overnatting i Tromsø og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Overnatter man på hotell i Tromsø i vinterhalvåret kan man ofte se Nordlyset - Gaute Bruvik - visitnorway.com
Overnatter man på hotell i Tromsø i vinterhalvåret kan man ofte se Nordlyset - Gaute Bruvik - visitnorway.comTromsø sjøboder er et hyggelig område å finne overnatting - Karl Ragnar GjertsenFiskere på Kattfjorden utenfor Tromsø - Yngve Ask - Visitnorway.comFisking på Kattfjorden utenfor - Hør med hotellet ditt angående tilbud - Tromsø Yngve Ask - Visitnorway.comPanoramabilde over Tromsø - FjellheisenTromsø skihopp - Lars Tiede
Se flere bilder fra Tromsø på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Tromsø. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Tromsø, "Nordens Paris"

Tromsø kalles gjerne "Nordens Paris"; en tittel den konkurrerer med blant annet København og Aalborg for retten til å bruke. Navnet er over et århundre gammelt og har sammenheng med at Tromsøværingene har rykte på seg for å være svært motebevisste, både innen klesdrakt og arkitektur. Ingen av de to konkurrentene kan imidlertid hamle opp med Troms-byen når det gjelder spektakulær natur, og spesielt midnattssol og nordlys trekker mange turister hvert år. Som Nord-Norges største by er det også en flott base for å utforske resten av regionen.

Verdt å se i Tromsø

Fjordene slutter aldri å imponere Tromsø-turister, og er spesielt for mange utlendinger selve høydepunktet ved besøket. Helt fra man først lander på Langnes lufthavn har man en fantastisk fjordutsikt som få byer i Norge kan konkurrere med. Flere av byens hoteller har også fjordutsikt på mange av rommene, men disse pleier å bli tatt først, så det er gjerne en fordel å booke hotellrom i god tid.

Ellers får Mack-pilsens hjemby mye skryt for sitt rike uteliv. Foruten Mack-bryggeriets egne pub, yrer det av liv i den nordlige studentbyen. På Tromsoby.no kan du finne en fyldig utelivsguide, komplett med ratinger og kommentarer på atmosfære.

For den som kunne tenke seg å skryte av å ha sett "verdens nordligste" ett-eller-annet, har Tromsø også mye å by på. Byen huser for eksempel verdens lengst nordliggende universitet, botaniske hage, symfoniorkester og ikke minst toppdivisjonsfotballag.

Når bør du reise?

For nordlysjegere er sesongen fra november til midten av mars. For å maksimere opplevelsen er det viktig at du kommer deg litt ut av byen, så det ikke er så mye kunstig lys, og det er også smart å unngå perioder med fullmåne.

Er du glad i festivaler, er Buktafestivalen i juli verdt å få med seg, med midnattssol som en fin bonus. Festivalen har vært en årlig affære siden 2004, og blitt gjestet av artister som Ida Maria, Thin Lizzy og Two Door Cinema Club. Mer informasjon om årets Buktafestival finner du her: http://bukta.no/

En flott måte å besøke Tromsø på er med Hurtigruten, som går langs hele den nordlige norskekysten.

Flyplasser i nærheten
Tromsø Langnes Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown