flagg Stavanger
Norge

Antall hoteller
102

Hotell i Stavanger

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 102 hoteller i Stavanger. Finn billigste overnatting i Stavanger og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Om du velger et hotell nær brygga kan du nyte en fersk rekebrunch
Om du velger et hotell nær brygga kan du nyte en fersk rekebrunchPrekestolen byr på utrolig utsiktHafrsfjordsverdene - Terje Rakke - Nordic LIfe 2011Gamle Stavanger er et hyggelig sted å bo på hotell - Terje Rakke - Nordic Life - Fjord NorwayStavanger har mye bra strandliv - Kurt Hamann - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Stavanger på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Stavanger. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Ojlebyen Stavanger

Stavanger er en hyggelig by med mye gammel trehusbebyggelse og en hyggelig bykjerne. Byen satser på kultur og var i 2008 Europas kulturhovedstad. Du finner mange hyggelige områder i Stavnger sentrum og særlig langs bryggekanten og i området rundt finner du mange hyggelige kaféer og butikker. Særlig under den årlige "Gladmatfestivalen" skjer det mye i byen og langs bryggen.

Av kaféer verdt å besøke er det verdt å nevne Bøker og Børst som er et kult sted som kombinerer nettopp disse to tingene. I samme gate, som forøvrig har trehus i mange ulike farger, finner du også andre hyggelige kaféer og butikker. I nærheten finner du en av byens Ostehus som serverer mye godt, inkludert husets nydelige ostekake. Nettopp mat er et av byens kjennetegn, og dette gjenspeiles i den årlige matfestivalen Gladmat. Her finner du lokale delikatesser fra Stavanger og Jærenområdet.

Attraksjoner

Av museer er det verdt å nevne Oljemuseet. Stavanger er oljebyen nummer 1 i Norge og både lønninger, priser og kjøretøy i byen bærer preg av netopp dette. Når du er i Stavanger bør du ta turen til Lysefjorden og ta båten til Lysebotn og tilbake med en innlagt fjelltur enten på Prekestolen eller Kjerag. Turen opp til Kjerag er ganske krevende og krever at du er i god form og har godt fottøy. Turen til Prekestolen er noe lettere. Du kan også gå 4444 trapper på Flørli som ligger et stykke inn i Lysefjorden.

Er du på jakt etter sol og bading, ligger Solastranda et kvarters biltur utenfor byen. Her kan du boltre deg på en over 2 km lang sandstrand, noe som har gjort at den har blitt kåret til en av verdens vakreste sandstrender i engelske Sunday Times. Solastranda egner seg også meget godt til surfing og kiting.

For barna er Kongeparken et yndet sted. Parken, som også huser Norges største russetreff i mai hvert år, har det meste av karuseller og opplevelser for små og store barn.

Flyplasser i nærheten
Stavanger Sola Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown