flagg Oslo
Norge

Antall hoteller
188

Hotell i Oslo

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 188 hoteller i Oslo. Finn billigste overnatting i Oslo og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Operahuset i Oslo - Bjørn Eirik Østbakken - Visitnorway.com
Oslo råhus og havn - Frithjof Fure - Visitnorway.comHolmenkollen skihopp i Oslo - Susan Fraser - Visitnorway.comVigelandsparken på Frogner i Oslo - Strøket er også hyggelig for hotell - Nancy Bundt - Visitnorway.com - Vigeland-museet - BONOStortinget i Oslo - Kurt Hamann - Visitnorway.comOperahuset i Oslo - Bjørn Eirik Østbakken - Visitnorway.comSlottet i Oslo der de kongelige overnatter - Nancy Bundt - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Oslo på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Oslo. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Oslo

Saga Hotel Oslo ****

Saga Hotell OsloEt av de beste hotellene i Oslo til en overkommelig pris er Saga Hotel Oslo. Hotellet ligger flott plassert omtrent midt mellom Frognerparken og Slottsparken i nærheten av Homannsbyen/Uranienborg/Majorstuen på Oslos vestkant. Området hotellet ligger i er et av de mest populære i Oslo, med byliv, kaféer og shopping i umiddelbar nærhet. Fra Saga Hotel har du gangavstand til det meste, men trikken er heller ikke langt unna hvis du skulle trenge den.

Hotellet er nylig renovert, og fremstår som lyst og fint. Sengene er gode, og frokosten er blant de aller beste. Hotellet har også gratis parkering for hotellets gjester, noe som er en stor fordel i Oslo der parkering kan være svært dyrt. Innsjekking fra 15.00 og utsjekking før 12.00.

Mer informasjon om hotellet

Få mer informasjon og finn billigste pris på overnatting på Saga Hotel Oslo.

Om "Tigerstaden" Oslo

BilligHotell.no tilbyr 188 hotell i Oslo. Oslo byr på både fjord, shopping, skog, mark og stobyfeeling på en og samme gang. Oslofjorden er nydelig om sommeren, og det kryr av båter, kajakkpadlere og badende personer når været er fint. Å dra ut på en av Oslos mange øyer kan være et godt tips i sommervarmen. Som seg hør og bør for en storby tilbyr Oslo gode muligheter for shopping. Hvis du er ute etter de store merkebutikkene kan du spasere ned Karl Johan, men vil du utforske de litt mer atypiske eller de litt mer eksklusive butikkene, bør du sjekke ut områdene rundt Grünerløkka og Bogstadveien.

Liker du turer i skog og mark enten på beina, sykkel, i kano, eller på ski, ligger Oslomarka klar og ventert på deg. Det er få byer i verden hvor du kan kombinere både sjø, skiføre og byliv på samme måte som i Oslo. Det finnes også et stort antall fiskevann og betjente og ubetjente turisthytter i Oslomarka.

Med pengene du sparer på å bestille overnatting i Oslo hos oss kan du unne deg middag på en av Oslos mange gode reatauranter. Du finner mange kule restauranter på Grünerløkka, mens de dyrere og mer eksklusive variantene finner du i orådene rundt Aker brygge.

Verdt å utforske i Oslo

 1. Marked på Birkelunden. Hver søndag arrangeres det marked på Birkelunden på Grünerløkka.  Her er det klassisk markedsatmosfære og du kan gjøre gode kjøp.
 2. Munch-museet - Museum med bilder av Edvard Munch.
 3. Operaen - Operaen i Bjørvika er verdt et besøk enten du vil se opera/ballett, unne deg noe godt i kaféen eller bare se selve bygningen.
 4. Båttur til øyene - Ta båten til en av Oslos mange småøyer.
 5. Grünerløkka - Et av Oslos hippeste steder med et utvalg av kaféer og spesielle butikker.
 6. Holmenkollen - Holmenkollbakken er Oslos mest besøkte turistattraksjon og må med på listen. Tårnet ble pusset opp til VM på ski i Oslo i 2010.
 7. Vigelandsparken - 200 skulpturer av Gustav Vigeland. Stor park som i tillegg til det kulturelle innbyr til soling og picnic.
 8.  Mathallen - Besøk mathallen i Oslo og la deg friste av kortreist mat i hyggelige omgivelser.
 9. YaYas - Thailandsk restaurant. Morsom Thailandsk atmosfære og god mat.
 10. Alex sushi - Restaurant som serverer god sushi i en fin atmosfære.
 11. Smoothie Exchange - Du får servert nydelig Smoothie flere steder i Oslo. Se hvor du finner byens beste Smoothie i lenken.
Flyplasser i nærheten
Oslo Gardermoen Flyplass Moss Rygge Flyplass
Sandefjord Torp Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown