flagg Narvik
Norge

Antall hoteller
12

Hotell i Narvik

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 12 hoteller i Narvik. Finn billigste overnatting i Narvik og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Overnatter du på hotell i Narvik vinterstid er det flotte muligheter til telemark og alpint - Per Eriksson - Visitnorway.com
Overnatter du på hotell i Narvik vinterstid er det flotte muligheter til telemark og alpint - Per Eriksson - Visitnorway.comNarvik har flotte muligheter for vintersport - Johan Wildhagen - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Narvik på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Narvik. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Narvik: Skiopplevelser og krigshistorie

Langs kysten av Ofotfjorden ligger Narvik. Byen har det tredje største folketallet i Nordland, etter Bodø og Mo i Rana.

Narvik har vært en strategisk viktig havn i Nordland, siden den er isfri hele året. Derfor er den også det viktigste utfartspunktet for jernmalm fra den svenske gruvedriften i Kiruna, som under andre verdenskrig førte til at havnebyen ble gjenstand får flere store slag mellom de allierte og aksemaktene.

Jernbaneforbindelsene som ble satt opp i forbindelse med jernmalmfrakten gjør det mulig å reise med tog fra Narvik til Stockholm, eller Helsinki. For de fleste nordmenn er det likevel lettest å nå narvik med fly og flyplassen Framnes ligger kun 2 km utenfor Narvik sentrum. Byen har forøvrig et rikt og variert tilbud på overnatting, fra camping og gårdshus til fine hoteller.

Verdt å se i Narvik

Krigsårene gjorde Narvik til en av de mest kjente norske byene for utlendinger, og byen har et veldig godt okkupasjonsmuseum, som blant annet har en av de uhyre sjeldne Enigma-maskinene tyskerne brukte til å sende hemmelige meldinger.

Dagsturer fra Narvik

Besøker du Narvik i vinterhalvåret kan du stå på ski på Fagernesfjellet. Nedfarten fra et firesifret antall meter over havet og nesten helt ned til Ofotfjorden er det få alpinbakker i Norge som kan konkurrere med, i hvert fall i forhold til utsikt. Drar du på sommerstid er det også flotte sykkelruter i området.

Flyplasser i nærheten
Narvik Framnes Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown