flagg Moss
Norge

Antall hoteller
8

Hotell i Moss

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 8 hoteller i Moss. Finn billigste overnatting i Moss og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Moss. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Moss - En hyggelig by ved Oslofjorden

Moss ligger ved Oslofjorden omtrent midt mellom Oslo og Fredrikstad. Byen var lenge kjent for den såkalte "Mosselukta" på grunn av lukten fra Cellulosefabriken "M Peterson & Søn". Denne fabrikken er nå nedlagt og Mosselukta er dermed historie. Moss er også kjent for flyplassen sin, Rygge Lufthavn. Stadig flere i Oslo og resten av østlandsområdet benytter Rygge som "sin" flyplass når de skal ut på reise.

Hva kan jeg finne på i Moss?

Moss byr på en fin og nylig renovert bystrand, hvor det yrer av liv i sommerhalvåret. Du finner også en rekke gallerier i Moss, hvor blant annet Gallri Henrik Gerner, Hotel Refsnes Gods og Moss kunstgalleri er blant de mest kjente. Hvis du vil gå tilbake i historien for å finne ut hva som skjedde i forhandlingene mellom kong Christian Fredrik og den svenske kronprins Karl Johan i tiden etter at den norske grunnloven ble vedtatt i 1814, kan du få en guidet tur på Konvetionsgården. Ellers kan du oppleve både sjøen og innlanddet på sitt aller beste i Mosseregionen.

Regionen er kjent for store gårdsbruk og jorder, og du kan derfor nyte godt av kortreist mat på flere kaféer og restauranter i Moss både om våren, sommeren og høsten.

Flyplasser i nærheten
Moss Rygge Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown