flagg Lillestrøm
Norge

Antall hoteller
4

Hotell i Lillestrøm

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 4 hoteller i Lillestrøm. Finn billigste overnatting i Lillestrøm og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Overnatter du på hotell i Lillestrøm har du lett adgang til Gardermoen flyplass - Flytoget stopper på Lillestrøm stasjon - Trond Strandsberg
Overnatter du på hotell i Lillestrøm har du lett adgang til Gardermoen flyplass - Flytoget stopper på Lillestrøm stasjon - Trond StrandsbergMange tar en overnatting i Lillestrøm for å få med seg en fotballkamp på Åråsen stadion
Se flere bilder fra Lillestrøm på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Lillestrøm. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Lillestrøm: Fotball, flytog og foredrag

Som flytogets eneste stoppested mellom Oslo og Gardermoen har Lillestrøm Norges beste transportnettverk rett i bakhagen. Byen er perfekt plassert om man vil pendle til Oslo, og nærheten til flyplassen gjør den til et fint alternativ om man trenger en overnatting på hotell dagen før en tidlig flygning.

Verdt å få med seg i Lillestrøm

Det som trekker flest besøkende til Lillestrøm gjennom året er nok fotball. Lillestrøm Sportsklubb, bedre kjent som LSK, er vanligvis fast inventar i Tippeligaen og hotellene i byen fylles opp hver gang det skal spilles kamp på Åråsen Stadion, både med kanarifans og bortesupportere. Det nærmeste hotellet er Best Western Fagerborg Hotel, men alle byens hotell er tilstrekkelig nær stadion, for den som vil overnatte etter kampen.

Et annet trekkplaster er Norges Varemesse en stor messehall som har ulike messer og expo gjennom hele året, der alt fra biler og sportsutstyr til dataspill og alternativ behandling får sin tid i søkelyset.

Lillestrøm er også en populær konferanseby, på grunn av nærheten til Oslo og ikke minst flytoget. Spesielt Thon Hotel Arena er et mye brukt konferansehotell.

Når bør du reise?

Den praktiske plasseringen gjør at Lillestrøm for en jevn strøm av hotellgjester gjennom året, men byen er klart mer populær i fotballsesongen mellom mars og november.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown