flagg Lillehammer
Norge

Antall hoteller
27

Hotell i Lillehammer

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 27 hoteller i Lillehammer. Finn billigste overnatting i Lillehammer og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Langrenn over Sjusjøen nær Lillehammer - CH - Visitnorway.com
Lillehammer kunstmuseum er vel verdt et besøk om du overnatter i byen - CH - Visitnorway.comLangrenn ved Sjusjøen nær Lillehammer - CH - Visitnorway.comLangrenn over Sjusjøen nær Lillehammer - CH - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Lillehammer på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Lillehammer. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Lillehammer - mer enn en OL-by

Lillehammer, som sammen med Hamar og Gjøvik konkurrerer om tittelen "Innlandets hovedstad", er et populært reisemål, særlig om vinteren. Du har mange muligheter til å gå langrenn fra Lillehammer skistadion eller Sjusjøen, samt muligheter for å stå på ski i Hafjell. Lillehammer er nok best kjent for å ha arrangert vinter OL i 1994, selv om det kanskje begynner å bli for lenge siden til at de fortsatt kan sole seg i den glansen. Uansett strømmer fortsatt turister til byen for å se OL-anleggene og for å utforske byen som stod bak "the best winter olympic games ever".

Hyggelig sentrum

Lillehammer sentrum er koselig med gamle trehus og flere hyggelikge kaféer og butikker. Gågaten er ikke så lang, men det den mangler i lengde tar den igjen på sjarmen.

Verdt å få med seg

Lillehammer er kanskje mest kjent for familieparken Hunderfossen og friluftsmuseet Maihaugen. Som nevnt er også Hafjell populær om vinteren, men også om sommeren med gondolbanen som kan ta deg til toppen. Litt nord for Lillehammer ligger Ringebu stavkirke som også er verdt et besøk hvis du er på vei nordover mot Trondheim eller Molde

Målgangsby i Birken

Byen er også kjent for å være målgangsby i Birkebeinerrennet som starter på Rena.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown