flagg Kristiansand
Norge

Antall hoteller
46

Hotell i Kristiansand

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 46 hoteller i Kristiansand. Finn billigste overnatting i Kristiansand og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

På fiskebrygga i Kristiansand har de god mat - Terje Rakke - NordicLife - Visit Sørlandet
Domkirka i Kristiansand - Terje Rakke - NordicLife - Visit SørlandetKaptein Sabeltanns Verden i Kristiansand - Visit SørlandetSkippergata i Kristiansand byr på shopping - Peder Austrud - Visit SørlandetKaptein Sabeltann er Kristiansands antihelt nummer 1 - M Teinum - Visit SørlandetPå fiskebrygga i Kristiansand har de god mat - Terje Rakke - NordicLife - Visit SørlandetSjørøvershow i Kristiansand - M Teinum - Visit SørlandetKardemommeby i Kristiansund byr på mye moro for de minste - Visit Sørlandet
Se flere bilder fra Kristiansand på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Kristiansand. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Om Kristiansand

Kristiansand er sørlandets hovedstad med yrende liv, særlig om sommeren. Byen er blant annet kjent for dyreparken, hvor både barn og dyrekjære voksne kan kose seg. Det finnes mange hyggelige kaféer og restauranter i Kristiansand og blant andre Glipp, Herlig Land og Hos Naboen er gode alternativer. Ønsker du å delta i det yrende sommerlivet er Fiskebrygga i Kristiansand et godt alternativ. Dette opprinnelige fiskemottaket ble restaurert på 1990-tallet og fremstår i dag som et populært område både for rekreasjon og bespisning.

Hvis du besøker Kristiansand er det verdt å legge turen innom Posebyen, som er den gamle bydelen i Kristiansand sentrum. Her arrangeres det Posebymarked mellom 11.00 og 16.00 hver lørdag hele sommeren. Det er også fint å bare gå rundt i posebyen selv om det ikke er marked. Ønsker du å gå tur i vakre omgivelser er Baneheia et godt alternativ.

Kristiansand er kjent for billig overnatting

Kristiansand har lenge hatt sterk konkurranse mellom tilbydere av overnatting, noe som har resultert i flere rimelige alternativer hvis du ønsker å finne billig og god overnatting i Kristiansand.

Flyplasser i nærheten
Kristiansand Kjevik Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown