flagg Horten
Norge

Antall hoteller
5

Hotell i Horten

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 5 hoteller i Horten. Finn billigste overnatting i Horten og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Horten. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Horten: Vikingstad, IT-sentrum og seilmekka

Horten ligger i Vestfold, idyllisk plassert langs Oslofjorden mellom Holmestrand og Tønsberg.

Området Horten ligger i er et av det tidligst bosatte områdene i Norge, med spor av mennesker helt tilbake til steinalderen. Samtidig følger byen i høyeste grad med i den teknologiske utviklingen, og regionen omtales av og til som Norges Silicon Valley, med selskap som EasyAd (Duplo Media), Simrad og GE Vingmed Ultrasound.

Verdt å se i Horten

Den mest kjente attraksjonen i Horten-området er uten tvil Borrehaugene, en serie hauger som rommer vikinggraver fra perioden 600-900 etter kristus. Er du interessert i vikingtiden bør du også stikke innom Midgard Historisk Senter.

Den norske marine pleide å ha sin hovedbase i Horten, på Karljohansvern. Festningsverket er nå en turistattraksjon og huser Marinemuseet.

Når bør du bestille hotell i Horten?

Horten er en sommerby, og på solskinnsdager i feriemånedene mangedobles folketallet.

Den mest livlige dagen i Horten hvert år, er uten tvil dagen når Færderseilasen inntar havnebyen i juni. Regattaen som gjerne kalles "Færder'n" på folkemunne starter i Oslo og går ned Oslofjorden, rundt Færder fyr og ender i Horten.

Skal du ha hotell i Horten under Færder'n må du nærmest bestille hotellrom et år i forveien, selv om du kan være heldig. Ellers velger mange av deltagerne å overnatte i seilbåtene sine.

Hotell i Åsgårdstrand - et Horten-nært alternativ i Munchs fotspor

Tettstedet Åsgårdstrand ligger helt i forlengelsen av Horten by, med bare 15 minutter med bil mellom de to sentrumene. I så fall kan du bestille et hotellrom på Thon Hotel Åsgårdstrand. Selv om du ikke legger hotellbesøket hit, kan det være interessant å ta turen for å se det gamle huset til Norges mest kjente maler, Edvard Munch, kjent for blant annet "Skrik" og "Syk pike".

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown