flagg Haugesund
Norge

Antall hoteller
14

Hotell i Haugesund

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 14 hoteller i Haugesund. Finn billigste overnatting i Haugesund og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Panorama over Haugesund med alle byens hoteller og Steinsfjellet i forgrunnenHaugesund ligger idyllisk plassert ved vannet og har mange hyggelige hotell der du kan overnatte
Se flere bilder fra Haugesund på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Haugesund. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Film, Sild og Øyhopping i Haugesund

Haugesund er en hyggelig by som blant annet er kjent for å være vertsstedet for arrangementer som Filmfestivalen og Sildajazz. Hvert år samles Norges filmbransje i Haugesund for utdeling av de prestisjetunge Amandaprisene. Prisutdelingen har hatt tilholdssted i Haugesund siden 1985. Du finner også et eget Amandahotell (Clarion Collection Amanda) i byen. Sildajazz ble startet i 1986 og har siden den gang vokst seg stor. Festivalen arrangeres tidlig i august hvert år og tiltrekker seg en rekke kjente artister fra inn- og utland.

Verdt å oppleve

Det kan anbefales å være med på "øyhopping" på noen av de små og hyggelige øyene som ligger i nærheten av Haugesund, Karmøy eller Bømlo. Feøy er en av disse øyene, og er kjent for sine mange badeplasser, viker og kanaler. Utsira er en annen øys om er verdt å besøke. Med sine 6,15 m2 er øya Norges minste kommune. Røvær er et yndet stoppested i sommerhalvåret både for personer som kommer med rutebåten eller som ankommer havnen med egen båt. Særlig seilere har hatt for vane å besøke Røvær opp gjennom årene. Espevær ligger 10 minutter i båt fra Bømlo. Tidligere kunne denne lille øya kunne huse inntil 20 - 30 000 fiskere under sildefisket, men i dag er øya mest kjent for å være et hyggelig feriemål hvis man ønsker en liten utflukt fra Haugesund.

Mange besøker også vikinggården på Avaldsnes. Gården er bygget opp på bakgrunn av arkeologiske funn i området, og du får virkelig følelsen av å være tilbake i Vikingtida når du besøker gården.

Du kan lese mer om spennende aktiviteter og turistattraksjoner i Haugesund på VisitHaugesund.no.

Flyplasser i nærheten
Haugesund Karmøy Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown