flagg Harstad
Norge

Antall hoteller
6

Hotell i Harstad

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 6 hoteller i Harstad. Finn billigste overnatting i Harstad og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Harstad har en hyggelig brygge i gangavstand fra de fleste hoteller - Yvonne Holth - www.nordnorge.com
Overnatter du Harstad bør du sjekke ut Galleri NordNorge - Yvonne Holth - www.nordnorge.comHarstad har en hyggelig brygge i gangavstand fra de fleste hoteller - Yvonne Holth - www.nordnorge.comÅ stå på telemark ned Spanstinden er noe av det mer heftige du kan gjøre i Harstad kommune - Fredrik Schenholm - Visitnorway.comStorgalten er en fin dagstur om man overnatter i Harstad - Tor Anders Groevan - www.nordnorge.comHar du et hotellopphold i Harstad på sommerstid kan du spille golf - Kurt Hamann - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Harstad på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Harstad. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Harstad: Vågsfjordens perle

Idyllisk plassert på Hinnøya i Troms med utsikt over Vågsfjorden ligger Harstad. I tillegg til å være kjent som Vågsfjordens Perle, bærer Harstad også tittelen eneste by på Norges største øy. Longyearbyen på Svalbard vil kanskje protestere på det siste, men Hinnøya er i hvert fall den største øya i fastlands Norge.
 
Harstad er ellers en relativt stor by i landsdelen, som den tredje største byen i Nord-Norge, kun mindre enn Tromsø og Bodø.

Byen er Nord-Norges oljehovedstad og Statoil og mange andre store oljerelaterte selskap har sitt regionshovedkontor i byen. Ikke overraskende har Harstad derfor høy standard på hotelltilbudet, relativt til folketallet, men om vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne overnatting på hotell under oljekonferanser og lignende, så det lønner seg å bestille hotellrom i god tid før du reiser. Ellers er det lett å nå byen med fly; Evenes lufthavn ligger kun 40 minutter unna sentrum.

Dagsturer fra Harstad

Kommenens største fjell, Sætertinden ruver 1095 meter over havet og byr på spektakulær fjordutsikt for de som klatrer til toppen.

Den beste tiden å besøke Harstad

Harstad ligger nord for polarsirkelen, men har likevel et ganske behagelig kystklima, med milde vintre og kjølige somre.

Fra 22 mai til 18 juli er det midnattssol, og drar du på denne tiden kan det være spesielt moro å dra rundt Sankthans når "kulturbyen i nord" arrangerer de årlige Festspillene i Nord-Norge.

Mørketiden varer fra 30 november til 12 januar. Dette er den aller beste tiden for å se nordlyset. Byen er generelt en av de beste i Norge for å se nordlys, utenom sommeren da det er for lyst er det ofte fantastiske lysshow på himmelen.

Flyplasser i nærheten
Harstad Narvik Evenes Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown