flagg Hamar
Norge

Antall hoteller
11

Hotell i Hamar

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 11 hoteller i Hamar. Finn billigste overnatting i Hamar og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Vikingskipet er blitt et symbol på Hamar - Aconcagua
Vikingskipet er blitt et symbol på Hamar - AconcaguaMjøsa sett fra Hamar havn - Hasse AMange hoteller ligger nær Hamar jernbanestasjon
Se flere bilder fra Hamar på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Hamar. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Informasjon om Hamar

Hamar ligger idyllisk plassert langs Mjøsa, og blir ofte omtalt som innlandets hovedstad. Lillehammer og Gjøvik er nok ikke enige i den betegnelsen, men de som bor i Hamar er på sin side overbevist om at det er de som er storebroren av Mjøsbyene. Hamar ligger omtrent 1,5 timer nord for Oslo og er for folk flest mest kjent for å ha vært en av byene som arrangerte OL på Lillehammer i 1994. Blant annet ble alle skøyteløp arrangert i Vikingskipet på Hamar. Byen huser ca 30 000 innbyggere, og Hamar sentrum har i den senere tid blitt fornyet med stadig flere hyggelige byrom som kan utforskes. Også strandsonen langs Koigen har i den senere tid blitt vesentlig oppgradert, og har blitt et yndet mål for byen innbyggere på sommerstid.

Verdt å se/oppleve i Hamar

Hamar byr på flere spennende turistopplevelser. Du kan for eksempel ta en tur med ærverdige Skibladner som er verdens eldste hjuldamper som fortsatt går i rute. Båten går sakte med sikkert mellom innlandsbyene og byr på både utsikt og mat/drikke i ypperste klasse. Domkirkeruinene i Hamar er også et populært turistmål. Ruinene ligger idyllisk til langs Mjøsas bredd, og kan by på historie helt tilbake til 1100-tallet. Selve ruinene er innebygget i glass for beskyttelse, og denne bygningen er også et populært sted for konsertarrangementer både sommer og vinter. Du kommer heller ikke utenom Vikingskipet hvis du skal besøke Hamar. Med sitt speiselle arkitektoniske uttrykk ligger den som et kjennemerke litt utenfor bykjernen. Det var i Vikingskipet alle skøytearrangementene under OL gikk av stabelen. Ellers byr Hamar på både sol og strand, og vidder og fjell. Om sommeren kan du sitte på Kafé i Strandgata og nyte forfriskninger, mens om vinteren kan du nyte prikkfrie forhold i skiløypene rundt skianlegget på Gåsbu i Vangsåsen.

Flyplasser i nærheten
Hamar Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown