flagg Halden
Norge

Antall hoteller
8

Hotell i Halden

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 8 hoteller i Halden. Finn billigste overnatting i Halden og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Brygga i Halden er vakker og ligger nær flere hotellerMange overnatter på hotell i Halden under det internasjonale matmarkedetHalden har mye flott gammel arkitekturHalden og Fredriksten festningGågata i Halden ligger i gangavstand fra de fleste av byens hotellUtsikt fra Fredriksten festning over Halden og byens hotell
Se flere bilder fra Halden på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Halden. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Nasjonalskatten Halden

Vakre Halden ligger langs Oslofjorden i Østfold, rett ved svenskegrensa og Svinesund med Strømstad som nærmeste nabo i sør, kun en halvtime unna med bil.

Halden har en viktig plass i norsk nasjonalhistorie, som den eneste byen som er direkte nevnt i nasjonalsangen "Ja, vi elsker", en ære ikke engang Eidsvoll fikk. I seg selv en god grunn til å ta en overnatting på hotell i byen. Grunnen til denne æren er heltemotet beboerne i det som da het Fredrikshald viste da de brant ned sin egen by for å trosse et svensk forsøk på å ta byen og den tilhørende Fredriksten festning i 1716.

Halden har dessuten lenge vært en viktig norsk industriby, og har i tillegg til en av Norske Skogs større papirfabrikker et større kontor til kabelselskapet Nexans.

Verdt å se i Halden

Prangende Fredriksten festning ligger flott plassert med utsikt over Halden og Oslofjorden. Den indre festningen byr til enhver tid på spennende utstillinger og man kan også spise god mat på et av flere spisesteder .

Bysentrumet i Halden er i seg selv verdt en spasertur, med en hyggelig hovedgate der det ofte er noe som skjer, spesielt sommerstid.

Du bør også få med deg Rød Herregård, en av de best bevarte og vakreste herregårdene i landet, med en flott hage og et interiør som er bevart i den standen det var da den var bebodd. Dessverre er det ikke mulig å overnatte på herregården da den i likhet med Fredriksten festning er herregården en del av Østfoldmuseene, men den er enkel å nå fra alle Haldens hoteller.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown