flagg Gjøvik
Norge

Antall hoteller
9

Hotell i Gjøvik

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 9 hoteller i Gjøvik. Finn billigste overnatting i Gjøvik og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Se flere bilder fra Gjøvik på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Gjøvik. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Innlandsperlen Gjøvik

Gjøvik er en av de tre innlandsbyene som vennskapelig kniver om å kalle seg selv innlandets hovedstad. Selv om mange nok mener de må se seg slått på dette området av Lillehammer og Hamar, har Gjøvik mye spennende å by på. Hjuldampbåten Skibladner som ble bygget helt tilbake i 1856 legger til kai i Gjøvik seks ganger i uka i sommerhalvåret. Du kan ta denne båten til blant annet Lillehammer og Hamar, eller bare nyte tilværelsen ombord i restauranten som byr på god frokost, nytrukket laks til middag og jordbær med fløte til dessert.

Gjøvik har også egen sjokoladefabrikk. Som en av få uavhengige sjokoladefabrikker i Norge, kan Gjøvik Sjokoladefabrikk by på mange spennende og nye varianter. Liker du shopping finner du også innlandets største kjøpesenter her. CC på Gjøvik tiltrekker seg kunder fra hele området og har alt du kan ønske deg av butikker. Gjøvik har også litt å by på for de som liker fisking. Du finner både Mjøsa og Randsfjorden i nærheten av byen, og elver som Lenaelva og Hunnelva er ikke langt unna.

Lenker

Hva skjer i Gjøvik og omegn

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown