flagg Drammen
Norge

Antall hoteller
8

Hotell i Drammen

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 8 hoteller i Drammen. Finn billigste overnatting i Drammen og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Utsikt over Drammen - person  Kjetil Lenes
Utsikt over Drammen - person  Kjetil LenesDrammens teater er vel verdt et besøk for alle som overnatter - Kjetil LenesSjøfronten ned til Drammenselva - Helge HøifødtAass bryggeri ligger i Drammen - Jo Hallvard Bøhn
Se flere bilder fra Drammen på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Drammen. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Elvebyen Drammen

Ordtaket "heller én dram i timen enn en time i Drammen" er for lengst gjort til skamme. Byen som ligger der Drammenselva munner ut i Drammensfjordne, ca. 40 km sørvest for Oslo, har de siste årene gjennomgått en betydelig ansiktsløftning. Fra å være en litt trist og grå by, har den blitt forvandlet til en urban "elveby" med blant annet flere anerkjente arkitektoniske landemerker.

Verdt å få med seg

Drammen markedsfører seg som "elvebyen" og det er kanskje langs Drammenelva du finner de mest spennende områdene i byen. Gangbroen Ypsilon som er tegnet av Arne Eggen Arkitekter AS binder hver side av elven sammen. Du kan finne spennende bygninger på begge sider av broen, og det arrangeres årlig en egen Elvefestival i dette området. Blant annet bibliotektet som ligger helt ned til elven er et kjent og beundret landemerke. Hvis du besøker Drammen er et godt tips å ta seg god tid langs elevebredden. Det finnes også mange hyggelige kaféer og restauranter i området, så her er det bare å velge og vrake.

Også i området rundt Drammen kan du finne interessante ting. På Hurumlandet ligger "Eplegården" hvor du kan kjøpe eplemost og andre gårdsprodukter fra gårdsutsalget. Er du interessert i å bevege på deg kan en tur opp til Bragernesåsen være et godt alternativ. Her kan du nyte stillheten og se utover hele byen.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown