flagg Bodø
Norge

Antall hoteller
27

Hotell i Bodø

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 27 hoteller i Bodø. Finn billigste overnatting i Bodø og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Utsikt fra Radisson Blu Hotell i Bodø - Terje Rakke - Nordic Life - www.nordnorge.com
Er det mye vind kan det bli frisk sjøsprøyt i havna i Bodø - Ernst Furuhatt - www.nordnorge.comUnder Parkenfestivalen er det stor stemning i Bodø - Husk å bestille hotell i god tid - Olav-Inge Alfheim - www.nordnorge.comSaltstraumen utenfor Bodø - Tommy Andreassen - www.nordnorge.comBodø har fine strender - Terje Rakke - Nordic Life - www.nordnorge.comNorsk Luftfartsmuseum ligger i Bodø - Tommy Andreassen - www.nordnorge.comMidnattssol sett fra Bodø - Rune Nilsen - www.nordnorge.comFra Bodø kan man seile på hvalsafari - Roger Johansen - www.nordnorge.comKjerringøy Handelssted er fint å besøke i båt - Terje Rakke - Nordic Life - www.nordnorge.comUtsikt fra Radisson Blu Hotell i Bodø - Terje Rakke - Nordic Life - www.nordnorge.comNordlys over Bodø - Roger Johansen - www.nordnorge.com
Se flere bilder fra Bodø på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Bodø. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Bodø - vakker kyst nord for Polarsirkelen

BilligHotell.no tilbyr 27 hotell i Bodø. Bodø er den største byen i Nordland fylke, og den nest største i Nord-Norge etter Tromsø. Byen ble grunnlagt i 1816, men det meste av dagens sentrum ble bygget opp i etterkrigstiden på grunn av kraftig bombing under 2. verdenskrig. Bodø er en typisk kystby med nokså hardt klima. Men klimaet og beliggenheten er også noe av det som gir Bodø noen av de beste turistopplevelsene.

Fjell, Nordlys og Saltstraumen

Noe av det mest populære Bodø har å by på er naturen. Om vinteren kan du se fantastiske Nordlys enten du velger å være ute, eller sitte inne og se ut på himmelen. Om sommeren kan du besøke Saltstraumen som har verdens sterkeste tidevannsstrøm. Mange tar også den 30 minutters lange bilturen til Kjerringøy, hvor du kan oppleve en godt bevart kystkultur fra 1800-tallet i nydelige omgivelser.

Rundt Bodø ligger det også flere besøksveridge fjelltopper. Keiservarden er en av disse, og her arrangeres det blant annet konserter under Nordland Musikkfestuke. Hurigruta stopper også i Bodø på veien nordover og sørover. Bodø er også Norges "havørn-by" og regnes for å være den beste plassen for å kunne se havørn på nært hold.

Nyttige lenker:

Nordlysvarsel

Bodøguide

Flyplasser i nærheten
Bodø Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown