flagg Bergen
Norge

Antall hoteller
143

Hotell i Bergen

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 143 hoteller i Bergen. Finn billigste overnatting i Bergen og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Bryggen og Statsraad Lehmkuhl - Bergen Tourist Board - Thor Westrebø - visitBergen.com
Fisketorget i Bergen ligger gangavstand fra de fleste hoteller - CH - Visitnorway.comI tradisjonsrike Knøsesmauet kan man finne overnatting - Bergen Tourist Board - Oddleiv Apneseth - visitBergen.comBryggen og Statsraad Lehmkuhl - Bergen Tourist Board - Thor Westrebø - visitBergen.comBryggen i Bergen - Bergen Tourist Board - Robin Strand - visitBergen.comPingviner ved akvariet i Bergen - Bergen Tourist Board - Geir S. Johannessen - visitBergen.comHus i Bergen - Gaby Bohle - Visitnorway.comNærbilde fra Bryggen i Bergen - Terje Rakke - Nordic Life - Fjord NorwayFløibanen i Bergen - Pål Hoff - VisitBergen - Visitnorway.com
Se flere bilder fra Bergen på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Bergen. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Om Bergen

BilligHotell.no tilbyr 143 hotell i Bergen. Bergen var frem til 1299 kongens hovedsete og ble regnet som Norges hovedstad. I dag er Bergen Norges nest største by og er blant annet kjent for dens Hanseatiske påvirkning på arkitektur og byen generelt. I tillegg byr byen på et yrende kulturliv. Bergen har blant annet fostret mange av Norges kjente musikkartister. Fisketorget, bryggen, Brann og Ulriken er andre kjente merkevarer innbyggerne i Bergen er stolte av.

Hurtigruta starter i Bergen på sin vei nordover. Under "topp 10 i Bergen" nedenfor har vi samlet et knippe ting det er vært å få med seg når du skal besøke Bergen. Forøvrig kan du se på lenkene til på høyre side for å finne flere gode tips om hva du bør få med deg når du er i Bergen. For pengene du sparer ved å bestille overnatting i Bergen hos oss anbefaler vi deg å utforske en av Bergens gode restauranter.

Topp 10 i Bergen

  1. Fløybanen - Fløybanen bringer deg opp til fjellet Fløyen (320 moh.) og til en fin utsikt over Bergen.
  2. Edvard Grieg museum Troldhaugen - Museum som er laget der Edvard Grieg levde sine siste 22 år.
  3. Flåmsbanen - "Verdens vakreste jernbanestrekning" kan nås ca. 4 timer med bil fra Bergen.
  4. Bergenhus festning - Historisk bygning som nå er museum og arena for konserter.
  5. Det Hanseatiske museum - Tar for seg livet slik det artet seg under Hansatiden. (1350-1750)
  6. Bryggen i Bergen - Butikker og bevertning i en hyggelig atmosfære.
  7. Fisketorget - Et av Norges største markeder med ferske reker, fisk, blomster, frukt, grønnsaker m.m.
  8. Akvariet i Bergen - Nordeuropas største samling av fisk og virvelløse dyr.
  9. Pingvinen - God norsk mat til en fornuftig pris.
  10. Søtt + Salt - God mat i hyggelige omgivelser.
Flyplasser i nærheten
Bergen Flesland Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown