flagg Amsterdam
Nederland

Antall hoteller
2555

Hotell i Amsterdam

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 2555 hoteller i Amsterdam. Finn billigste overnatting i Amsterdam og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Se flere bilder fra Amsterdam på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Amsterdam. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Amsterdam, den liberale kanalbyen

Nederlands hovedstad Amsterdam er en spennende by som yrer av liv. Det store kanalsystemet gjør at byen ofte sammenlignes med Venezia i Italia. Byens navn kommer fra dens opprinnelse: som en demning for elven Amstel, som renner gjennom byen og også deler navn med en av byens mest kjente ølsorter.

Amsterdam er Nederlands klart største by, rundt dobbelt så stort som nest-største Rotterdam, som ligger en times kjøring sør for hovedstaden.

Aktiviteter i Amsterdam

En båttur på Amsterdams kanaler er en av de mest populære turistattraksjonene i byen. Dette er en flott måte å få en følelse av byen, og kanalene er selv på UNESCOs verdensarvliste.

For de som er interessert i blomster kan det være verdt å sjekke ut Bloemenmarkt, verdens eneste flytende blomstermarked. Blomsterhandel har i århundrer vært sentralt i Amsterdam og ble spesielt beryktet under den såkalte Tullipanmanien der en enkelt tulipanløk kunne være verdt like mye som et snes velfødde okser før krakket utradderte galskapen.

Ellers er Nederland kjent for sin liberale holdning til aktiviteter som er mer lyssky i andre deler av verden. Blant annet er Marihuana lergalisert og mulig å nyte for eksempel i brownieform på en av byens mange coffeeshops. Byen har også et av Europas mest kjente Red Light Districts., og selv om det er trygt å ferdes her, kan det være en fordel å ha sjekket hvor hotellet eller hostellet du overnatter på er på kartet om du skal ha med barn, for prostitusjonsscenen er veldig dominerende i gatebildet i området.

Flyplasser i nærheten
Amsterdam Schiphol Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown