flagg Venezia
Italia

Antall hoteller
2739

Hotell i Venezia

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 2739 hoteller i Venezia. Finn billigste overnatting i Venezia og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Kanalbyen Venezia regnes som en av de mest romantiske stedene å overnatte på hotell med en kjæreste - Aurimas
Se flere bilder fra Venezia på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Venezia. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Venezia

Hotel Moresco ****

Hotell Moresco VeneziaVenezia er en av verdens fineste byer og hotelleiere vet å utnytte dette ved å skru opp prisene på hoteller i Venezia. Hotel Moresco er ikke blant de billigste alternativene, men du får god valuta for pengene. Hotellet ligger sentralt plassert bare få minutter fra "Piazza le Roma", men i et stille område utenfor de mest hektiske områdene i byen. Hotellet ligger helt inntil en av Venezias mellomstore kanaler, og du kan se ut på denne hyggelige kanalen fra de fleste rommene på hotellet. Hotellet har også egen hage, noe som ikke er standard i Venezias trange gater. Rommene på hotellet er nylig renoverte, og fremstår som hyggelige og rene. Frokosten er god slik vi er vant med i Norge, med masse mat.

Hotel Moresco ligger ikke langt fra buss- og togstasjonen, noe som er praktisk når du ankommer med bagasje. Du merker imidlertid ikke noe til støy/bråk fra kollektivknutepunktene, og området rundt hotellet er veldig hyggelig og velpleid.

Bestilling

Hvis du ønsker å lese mer, se flere bilder eller undersøke om hotellet har ledige rom når du skal til Venezia, kan du besøke Hotell Moresco.

Om Venezia

BilligHotell.no tilbyr 2739 hotell i Venezia. Venezia er en by utenom det vanlige. Med sine 310 000 fastboende er det ingen stor by i Europeisk målestokk. Men det er ikke størrelsen som teller. Venezia byr på alt du måtte ønske av et ferieopphold med romantikk, hyggelige kafeer, gode restauranter, markeder, shopping, arkitektur og mye mer. Er du interessert i shopping er det verdt å ta en tur til området Mercerie hvor du finner trendy butikker. Calle Madonetta og Strada Nova er også områder som har butikker verdt å besøke. Markeder finner du ved Santa Maria Formosa, Santa Margherita og Rialto. Det finnes tusenvis av steder og bygninger man lett forelsker seg i når du utforsker Venezia. Det er verdt å nevne at måneden juli og august er nokså varme i Venezia, særlig med tanke på at mesteparten av byen er steinlagt og trang og dermed ikke absorberer varme særlig godt. Det kan være en idé å legge turen til Venezia til september eller mai/juni. Velger du å dra midt på sommeren kan du jo alltids ta en dukkert i havet på en av øyene som omgir byen. Vi har listet opp noen av de tingene man burde utforske når man er i Venezia under topp 10 lengre ned på siden, men listen er langt fra komplett og for kort til å nevne alt man burde gjøre og se.

Topp 10 Venezia

  1. Basilica Di San Marco - En arkitektorisk interessant katedral som ble bygget i år 832.
  2. Piazza San Marco - Populær plass for både duer og mennesker. Venezias midtpunkt.
  3. Scuola of St. Rocco - Galleri med bilder av kunstneren Tintoretto.
  4. Burano - Idyllisk øy ca. 1 times båttur fra Venezia.
  5. Båt/Gondol i Grand Canal - Å oppleve Venezia fra vannet er noe annet enn Venezia fra bakken.
  6. Lido - Øy som ligger en halvtimes båttur fra Venezia. Stille, rolig og flotte strender.
  7. Marked i Rialto - Lokalt marked ved Rialto-broen.
  8. A Beccafico - Koselig restaurant med bl.a. sjømat og pizza
  9. La Mascareta - Hyggelig restaurant med italiensk mat, sjømat og vinbar.
  10. A La Valigia - God mat og god vin i hyggelig atmosfære.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown