flagg Roma
Italia

Antall hoteller
12731

Hotell i Roma

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 12731 hoteller i Roma. Finn billigste overnatting i Roma og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Peterskirken har veldig spennende arkitekturForum Romanum er en av de mer kjente attraksjonene i byen - Carla TavaresMajestetiske Pantheon er kanskje mest kjent for det såkalte øyet i taket - Tempelet er i gangavstand fra mange av Romas hotellMausoleet til keiser Hadrian i Roma er et spektakulært syn - Andreas TilleTrevi-fontenen er et monument de fleste turister vil få med seg i Roma - både billige og mer fancy hoteller ligger i gangavstandColosseum ser veldig vakker ut på våren - Be om vekking i god tid på hotellet den dagen du skal besøke da køen kan bli lang - EndrjuchMonumentet til Victor Emanuelle II - kongen som forente Italia - er veldig grandiost - dankamminga
Se flere bilder fra Roma på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Roma. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt Hotell i Roma

Sistina Bed & Breakfast ***

Sistina Bed and Breakfast RomaDet finnes utallige fine hoteller i Roma, men ut i fra våre kriterier lander vårt hotelltips på Sistina Bed & breakfast. Hotellet ligger sentralt plassert, ikke langt fra Villa Borghese og elven Tiber.

Du får servert god frokost på rommet hver morgen som kan nytes når og hvor du måtte ønske. Hotellet ligger i et fint strøk med Vatikanstaten, shoppingmuligheter og undergrunnen like i nærheten. Selve bygningen er fra 1800-tallet, og gir en smak av fortidens Roma.

Bestilling

Hvis du vil se flere bilder, få mere informasjon eller se om hotellet er ledig når du skal besøke Roma, kan du besøke Sistina Bed & Breakfast.

Om Roma

BilligHotell.no tilbyr 12731 hotell i Roma. Roma er Italias hovedstad og huser nesten 4 millioner innbyggere. Byen vil garantert sjarmere deg. Du finner gamle og gestikulerende damer som står ute i gaten og snakker i Trastevere, mengder av god pasta ved Piazza Navona, trær, blomster og parkliv i Villa Borghese, trafikk-kork ved Colusseum og et stort antall pastellfargede Vespa-scootere som freser rundt i byen.

Roma er byen for de lange lunchene hvor du bare kan sitte og se på folkelivet uten å kjede deg et eneste sekund. Under "topp 10 i Roma" nedenfor har vi samlet noen tips om hva du kan gjøre i Roma. Du kan lese mer om Roma på Romareiser.no.

Topp 10 Roma

  1. Vatikanstaten - Pavens hjemsted byr på museer, kunst og arkitektur.
  2. Vinsmaking - Hvis du er glad i vin, bør du unne deg italiensk vinsmaking.
  3. Galleria Borghese - Galleri med kunst av bl.a. Da Vinci, Caravaggio og Rubens.
  4. Trevifontenen - Myten sier at den som kaster en mynt i fontenen vil returnere til Roma.
  5. Colosseum - Kunne romme 50 000 tilskuere før det ble ødelagt i et jordskjelv. Et av de moderne underverkene.
  6. Den jødiske ghettoen - Tidligere jødisk ghetto som nå er full av fine spisesteder.
  7. Travestevere - Hyggelig forstad hvor man opplever tradisjonelt italiensk levesett. Markeder og uteliv.
  8. Enzo - Gode og billige retter i skikkelig italiensk atmosfære.
  9. Babette - Romantisk restaurant og lunsj-sted hvor du kan spise for en rimelig penge.
  10. Il Gelato San Crispino - Liten isbar som kan være venskelig å finne, men som er verdt et besøk.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown