flagg Reykjavik
Island

Antall hoteller
328

Hotell i Reykjavik

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 328 hoteller i Reykjavik. Finn billigste overnatting i Reykjavik og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Se flere bilder fra Reykjavik på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Reykjavik. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Reykjavik

Reykjavik Recidence Hotel ***

Reykjavik Residence Anbefalt HotellReykjavik Recidence Hotel ligger i Hverfisgata, en stille parallellgate til hovedgaten Lagavegur i Reykjavik sentrum. Fra hotellet er det kort vei til både shopping, caféer og turistattraksjoner. Rommene på hotellet er store med eget kjøkken, og frokosten serveres i en kurv på rommet hver morgen. I denne kurven får du bl.a. islandsk surmelk, yoghurt, egg, flere typer brød, skinke, syltetøy med mer.

Hotellet og romnenes utforming gjør at du får en følelse av å bo i en egen leilighet midt i sentrum av byen, like mye som det gir deg følelsen av å være på et hotell. Personalet er hyggelige og behjelpelige og hotellet tilbyr gratis parkering i et nærliggendde parkeringshus.

Innsjekking skjer fra 14.00 og utsjekking fra 12.00.

Bestilling

For å se flere bilder, få mere informasjon eller sjekke om hotellet er ledig når du skal til Island kan du besøke Reykjavik Recidence Hotel.

Flyplasser i nærheten
Reykjavik Keflavik Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown