flagg Paris
Frankrike

Antall hoteller
6964

Hotell i Paris

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 6964 hoteller i Paris. Finn billigste overnatting i Paris og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Galleriet Louvre regnes av mange som et must å besøke - Hotellene i nærheten er gjerne i det litt dyrere skitet i Paris
Fra Sacre Coeur kan man skue ut over Paris og se hele veien til hotellet sittDet er mye pomp og prakt i ParisEn spasertur langs elven Seinen er en hyggelig måte å tilbringe dagen - Her med Notre Dame i bakgrunnenGalleriet Louvre regnes av mange som et must å besøke - Hotellene i nærheten er gjerne i det litt dyrere skitet i ParisFra Notre Dam kan du skue utover byen sammen med gargoyleneParis har mange hyggelige parker med flotte fontener og skulpturerTriumfbuen er en av symbolene på Paris og ligger rett ved hovedgaten Champs Elysees der det ligger flere eksklusive hotellÅ se en forestilling på Moulin Rouge er høydepunktet med en Paris-tur for noen - Du kan finne mangt et hyggelig og billig hotell i nærhetenEiffeltårnet er for mange selve symbolet på Paris
Se flere bilder fra Paris på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Paris. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Om Paris

BilligHotell.no tilbyr 6964 hotell i Paris. Paris har alltid vært en stor og betydningsfull Europeisk storby. Allikevel startet turismen for alvor først  rundt 1850 da det franske jernbanenettet ble ordentlig utviklet. Byggingen av Eiffeltårnet i 1889 bidro til ytterligere interesse for byen.

I dag er Paris et mekka for design, mote og mat. Byen tiltrekker seg også kunstinteresserte som vil se malerier i blant annet Louvre-museet som årlig besøkes av 8 millioner mennesker.

For barn kommer man ikke utenom Europas Disneyland som årlig besøkes av 12 millioner årlig. Notre Dame-katedralen er også et kjent landemerke og besøkes av 12 millioner mennesker årlig. For sykkelinteresserte vil Paris være synonymt med målgangsbyen i sykkelrittet Le Tour De France som arrangeres i juli hvert år. Under "topp 10 i Paris" nedenfor har vi samlet ti ting du kan gjøre når du reiser til Paris.

Topp 10 Paris

  1. Cook´n with class - 3 timers kokkekurs som gir deg en smak av Frankrike.
  2. Sykkeltur - Guidet tour som viser deg Paris og noen av dets "hidden secrets".
  3. O Chateu - Fransk vinsamking i en hyggelig vinkjeller fra 1700-tallet.
  4. Musee du Louvre - Museum som er mest kjent for å huse Da Vincis "Mona Lisa"
  5. Eifeltårnet - Eifeltårnet må besøkes hvis man er i Paris.
  6. Jardin du Luxembourg - Velstelt park som ble bygget på 1600-tallet.
  7. Arc de Triomphe - Bygget etter ordre fra Keiser Napoleon på 1800-tallet.
  8. Rue Cler - Stort marked med bl.a. blomster, mat og delikatesser.
  9. Berthillion - Romantisk isbar.
  10. Le Tastevin - Hyggelig og romantisk restaurant.
Flyplasser i nærheten
Paris Charles De Gaulle Flyplass Paris Orly Flyplass
Paris Orly Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown