flagg Nice
Frankrike

Antall hoteller
1938

Hotell i Nice

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 1938 hoteller i Nice. Finn billigste overnatting i Nice og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Nice er et vakkert sted å overnatte på hotell - Martinp1
Gamlebyen i Nice byr på mange fine hoteller - or  Gilbert BochenekNice er et vakkert sted å overnatte på hotell - Martinp1
Se flere bilder fra Nice på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Nice. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i Nice

Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee *****

Hyatt Regency NiceHyatt Regency Palais de la Mediterranee utmerker seg ikke bare ved å ha et av de lengste hotellnavnene i Frankrike. For dette hotellet er av de ypperste du kan overnatte på hvis du skal besøke Nice. Beliggenheten er fin i umiddelbar nærhet til kjente promenaden "Promenade des Aglais" og strandlinjen. Den hyggelige gamlebyen, hvor du finner mange av de hyggeligste kaféene og restaurantene i byen, ligger er bare en liten spasertur unna hotellet.

Hotellet har alt hva man kan forvente av et femstjerners hotell. Frokosten har alt du måtte ønske, hotellet har eget basseng og treningsstudio og hotellrestauranten holder høy klasse. Hotellet har også egen parkeringstjeneste, portnertjeneste og ypperlig room service.

Prisen på hotellet er nokså stiv, særlig i høysesong. Allikevel kan det være verdt å koste på seg et opphold på Hyatt Regency i Nice hvis man vil unne seg litt luksus på ferieturen.

Mer informasjon og bestilling

Ønsker du å se flere bilder, få mere informasjon eller bestille hotellet, kan du besøke Hyatt Regency Nice.

Nice - sol, bading, og byferie på ett og samme sted

Nice byr på muligheter for både strandliv og shopping. Stedet er populært blant fiffen om sommer'n, men du må absolutt ikke bære dyre designerklær eller ha en luksus-yacht for å føle deg velkommen i byen. Nice ligger i provinsen Provence, med andre kjente sommersteder som Cannes, St. Tropez, Grasse (parfymeby med parfymemuseum) og Monaco innenfor rekkevidde for en dagstur.

Verdt å gjøre

Nice egner seg utmerket for utforsking til fots. Den kjente strandpromenaden er et godt utgangspunkt. Bak stranden finner du Cours Saleya som er en markedsplass med markeder og kaféer. Ellers bør du ta turen til gamlebyen i Nice. Denne delen av byen har så og si fått stå uforandret siden 1700-tallet, og er full av sjarmerende gater, barer, restauranter og småbutikker. Vil du shoppe i kjedebutikker eller i kjøpesentre er hovedgaten "Avenue Jean Medicin" et godt utgangspunkt. Det kan også anbefales å ta en piknik i parken "Parc du Chateau" som ligger i gamlebyen. herfra har du fantastisk utsikt over Nice!

 

 

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown