flagg København
Danmark

Antall hoteller
225

Hotell i København

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 225 hoteller i København. Finn billigste overnatting i København og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Nyhavn i København er et flott sted å overnatte
Den Sorte Diamant - Det Kongelige Biblioetk i KøbenhavnKøbenhavns kanaler på kveldstid - Morten Jerichau - www.copenhagenmediacenter.comNyhavn i København fra en annen vinkelOvernatter du i København anbefales det å se Christiansborg natterstid - Ireneusz Cyranek - www.copenhagenmediacenter.comTorvallene ved Israels plass i København er et fint sted å shoppe - arkitekturvaerkstedet.dk - Jens Frederiksen - www.copenhagenmediacenter.comOm du skal på overnatting til København er det kult å oppleve Tivoli på kvelden - Morten Jerichau - www.copenhagenmediacenter.comTivoli i København - PantomimeteatretDet er flott å bo på hotell nær Kongens Nytorv - Morten Jerichau - www.copenhagenmediacenter.comBygning i KøbenhavnNyhavn i København er et flott sted å overnatteRosenborg Slott - Wonderful Copenhagen - www.copenhagenmediacenter.comTivoli i København - www.copenhagenmediacenter.comFredensborg Slott - Ireneusz Cyranek - www.copenhagenmediacenter.com
Se flere bilder fra København på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i København. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Anbefalt hotell i København

Admiral Hotell København ****

Admiral Hotell KøbenhavnDet finnes mange fine hoteller i København, men som i de populære storbyene i Europa er prisen gjennomgående høy. Admiral Hotell er ikke noe unntak i så måte, men til gjengjeld får du mye for pengene ved å velge dette hotellet. Beliggenheten er god, ikke langt fra Kongens Nytorv, i nærheten av kjente Nyhavn. Selve hotellet er bygget om fra en stor gammel murbygning som i sin tid var en Tollbod. Dette gjenspeiler stilen innvendig, med store store rom, og høyt under takbjelkene. Frokosten er en viktig del av et hotell, og du vil ikke bli skuffet over denne på Admiral Hotell. Frokostbodet bugner over av det meste, og du vil garantert bli god og mett på ekte dansk vis.

Hotellet har også en god egen restaurant som heter "Salt". Selv om det er mange andre gode restauranter i nærheten er hotellrestauranten i dette tilfellet verdt å teste ut. Utsikten fra hotellet er hyggelig, og er du heldig får du rom ut mot kanalene og operaen som ligger vis a vis hotellet. 

Mer informasjon og bestilling

Sjekk priser og tilgjengelighet på Admiral Hotell.

Om København

BilligHotell.no tilbyr 225 hotell i København. København er Danmarks hovedstad og den største byen i Øresundregionen med over 1 million innbyggere. Byen er faktisk også en av Europas eldste. På grunn av anerkjent dansk design omtales ofte København som Nordens Paris, noe Tromsø nok ikke er enige i.

København er også kjent for god mat, og byens restauranter har til sammen flere Michelin-stjerner enn tilfellet er i storbyer som Milano, Roma, Berlin, Wien og Madrid. Hvis du først er i København burde du også besøke tivoliet som ligger sentralt plassert i sentrum.

København er også blant verdens reneste og tryggeste byer. Under "topp 10 i København"nedenfor har vi samlet noen severdigheter og aktiviteter du burde utforske når du besøker Danmarks hovedstad. Dette er bare et lite utdrag, men en god grunnmur å bygge ditt Københavnbesøk på.

Topp 10 København

 1. Nørrebro - Populær bydel med hyggelige kaféer og shoppingmuligheter.
 2. Carlsberg bryggeri - Guidet tour på Carlsberg bryggeri. Smaksprøve etterpå.
 3. Operaen - Københavns nye opera ligger idyllisk til på Holmen.
 4. Tivoliet - Fornøyelsespark med mange morsomme karuseller.
 5. Nyhavn - Gammelt havneområde som nå er et av Københavns hyggeligste områder.
 6. Sykkeltur - Guidet sykkeltur rundt om i København.
 7. Rosenborg slott - Slott bygget i 1606. I dag kulturhistorisk museum.
 8. Christianshavn - Københavns svar på Amsterdam.
 9. Noma - Kåret til Europas beste restaurant.
 10. Piccola Italia - Rimelig alternativ hvis du har lyst på god italiensk pizza.
Flyplasser i nærheten
København Kastrup Flyplass København Roskilde Flyplass

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown