flagg Århus
Danmark

Antall hoteller
62

Hotell i Århus

BilligHotell.no sammenligner priser mellom de største hotellsøkene på 62 hoteller i Århus. Finn billigste overnatting i Århus og bestill online. Det har aldri vært enklere å bestille billig hotellrom!

Århus er vakker å se på kveldstid for de som overnatter
Århus er vakker å se på kveldstid for de som overnatterNoen velger en overnatting i Århus gamlebyÅboulevarden i Århus er et fint sted å bo på hotell
Se flere bilder fra Århus på Flickr »
Velg hoteller du vil se på kartet Vis stort kart
Klikk på hotellnavnet i kartet for å bestille overnatting i Århus. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Århus - en urban og trendy havneby

Århus (Aarhus) er den nest største byen i Danmark etter København. Byen er vennskapsby med andre byer som er "nest størst" slik som Bergen og Gøteborg, uten at fellestrekkene forøvrig nødvendigvis er så store mellom disse tre. Århus er en populær studentby med gode muligheter for både teknisk, medisinsk, økonomisk og språklig utdanning. Mange nordmenn velger å reise til Århus for å studere, og noen trives så godt at de blir værende i byen.

Shopping

Århus har en hovedgate (Strøget) med de største merkevarebutikkene. Ønsker du imidlertid å finne nisje- og designbutikkene, kan du legge turen til Latinerkvarteret. Her finner du også mange spennende butikker som selger barneklær.

Turistattraksjoner

Gamlebyen i Århus er kjent for å være hyggelig og vel bavart. Århus kunstmuseum er også et populært besøkssted for byens turister og innbyggere.

Verdt å få med seg

Av kulinariske opplevelser er et besøk på Schweizer bakeri eller Lagkagehuset i den hyggelige bydelen Fredriksbjerg et must. Her finner du også mange andre hyggelige kaféer og småbutikker.

Oversikt over alle muligheter for overnatting i Unknown