Hvis du skaffer deg bonuskort hos forskjellige hotellkjeder kan du spare penger. Men husk: ikke gå i lojalitetsfella. Sammenlign alltid prisene på hoteller på BilligHotell.no og bestill hos oss.

Choice Hotels   

Hvis du melder deg inn i Choice hotels bonusprogram vil du få bonuspoeng for overnattinger på Choice hoteller i både Norge og utlandet. Du får ett bonuspoeng per krone du overnatter for (inkludert evt. tillegg i prisen). Du må benytte de opptjente poengene på et Choice hotell i Norden eller på Baltikum innen 36 mnd (3 år) etter at de ble opptjent.

Choice Blue Bonuskort Choice Silver Hotellbonuskort Choice Gold Bonuskort Choice Platinum Hotellbonuskort

I tillegg til bonuspoengene får du en del andre rabatter og fordeler, ut i fra hvor mange netter du har overnattet hos Choice de seneste 12 månedene. Dette fordelssystemet er laget slik at du får flere fordeler jo flere overnattinger du har i løpet av året. Systemert har fire trinn. Det laveste heter Blue, og er for personer som har 0-9 overnattinger i løpet av de siste 12 måneder. Videre heter det Silver for 10-34 netter siste år, Gold for 35-59 netter i løpet av siste år og Platinum for over 60 overnattingsnetter i løpet av siste år. Fordelene strekker seg helt fra gratis aviser og Pay TV til dobbel bonus på overnattingene.

Se hjemmesiden til Choice for mer informasjon.

Scandic Hotels

Scandic Hotellbonus 1 Scandic Hotellbonus 2Scandic Hotels Bonusprogram 3Scandic Hotels Top Floor

Scandic hotels har et bonusprogram som kalles stamgjesteprogram. Dette programmet består av fire nivåer hvor du får bonuspoeng og fordeler som gratis avis hver dag og 20% rabatt i hotellrestauranten i helger og utvalgte perioder allerede på første nivå. Overnatter du mer enn fem netter i året rykker du opp til 2. nivå, mens du må overnatte mer enn 25 netter siste 12 måneder for å nå nivå 3. Nivå 4 når du hvis du overnatter mer enn 45 netter i løpet av ett år. Du får flere fordeler jo høyere opp i bonusprogrammet du kommer.

Du får alltid minst 2000 poeng for et overnattingsdøgn hos Scandic, og det koster mellom 10 000 og 50 000 bonuspoeng for en gratis natt på et av hotellene avhengig av kvaliteten på hotellet. All informasjon om fordelsprogrammet finner du på hjemmesiden til Scandic Hotels.

First Hotels

First hotels har en rekke populære hoteller i Skandinavia. Melder du deg inn som "First member" kan du få fordeler andre ikke kan nyte godt av. Fordelsprogrammet er delt opp i tre nivåer. Overnatter du 0-9 netter/år gir deg retten til å nyte godt av fordelene i "Gold". Du tjener ett bonuspoeng for hver krone du booker hotell for, og er garantert reservasjon ved sen ankomst. Du får også fri tilgang til treningsfasiliteter på de hotellene som har dette. Andre nivå er "Platinum hvor du må overnatte 10 - 29 netter/år. I tilleg til fordelene i nivå 1 kan du bo to personer på et dobbelrom og betale for bare én, få 20% rabatt i First hotels egne restauranter og få gratis avis. Det tredje nivået kalles "Black". Du må overnatte mer enn 30 netter/år hos First Hotels for å oppnå disse fordelene. I tillegg til alle fordelene fra nivå 1 og 2, får du gratis frukt og mineralvann på rommet og oppgradering av rommet ved ledig kapasitet.

Medlemskort First Hotels

Les mer om medlemsfordelene på First Hotels.